≫ 

Bivši saigrač napao Džordana: Laž, laž, laž, on je cinkaroš, a ne ja!

Horas Grent je ljut i iznenađen zbog svog pominjanja u dokumentarcu o Bulsima

  • 0
Horas Grent Printskrin: Youtube

"Poslednji ples" dokumentarac o poslednjoj sezoni Bulsa i osvajanju šeste titule, pokazao se kao planetarni hit u izostanku bilo kakvih sportskih događaja tokom pandemije korona virusa, ali dokumentarac o Majklu Džordanu i Čikago Bulsima nije svima najbolje legao.

Mnogi bivši "bikovi" su se oglašavali povodom filma, a sad se javio još jedan Horas Grent.

On je u Bulsima igrao od 1987. do 1994. i bio jedan od ključnih igrača u pohodu na prva tri prstena prvaka. Dok je Džordan igrao bejzbol, prešao je u Orlando, s kojim je izbacio Bulse u plej-ofu 1995., kad se ovaj vratio košarci.

Njemu je najviše zasmetalo to što ga je Džordan prozvao kao cinkaroša koji je informacije iz svlačionice dao novinaru Semu Smitu za njegovu knjigu "The Jordan Rules", u kojoj su objavljeni mnogi detalji koji Džordanu ne služe na čast. Ali, imao je i druge kritike.

- Laž, laž, laž! Ako mi Em Džej nešto zamera, rešimo to kao muškarci. Razgovarajmo o tome. Ili možemo to rešiti na drugi način. Pa opet, on izlazi s tim lažima da sam ja bio izvor za knjigu. Sem i ja uvek smo bili veliki prijatelji i još smo, ali svlačionica je sveta i nikad ne bih izneo ništa lično što se unutra događalo - rekao je Grent u razgovoru za ESPN.

Smatra da mu Džordan zamera to što je u Orlandu bio na protivničkoj strani i trudio se pobediti  te da je "takozvani dokumentarac" iskoristio onako kako mu odgovara.

Horas Grent Printskrin: Youtube

Džordan je, zapravo, pravi cinkaroš

- To je samo sitničavost i mislim da je to dokazao u ovom takozvanom dokumentarcu. Ako kažeš nešto o njemu, izrezaće te i pokušati te uništiti - rekao je Grant pa pokrenuo protivnapad.

- Kaže da sam ja cinkaroš, a on nakon 35 godina priča o svojoj rukie sezoni, kako je u sobi saigrača vidio kokain, travu i žene. Zašto bi dovraga sad to spominjao? Mislim, ako je netko cinkaroš, onda je to on - nastavio je ljutiti Grent.

Nije mu se svideo ni način na koji je u filmu prikazan Skoti Pipen te smatra da nije trebalo spominjati incident u kojem je ovaj odbio da uđe u igru kad je Fil Džekson šut za pobedu protiv Niksa namenio Toniju Kukoču, dok je Džordan igrao bejzbol.

- Em Džej uopšte nije bio u ekipi. Zašto je to u filmu? Odveli smo Nikse u sedmu utakmicu i to je završilo. Zašto sad to spominjati? To je pitanje koje postavljam svima koji žele slušati.

Kako se Jordan odnosio prema suigračima

Konačno, Grent je kritikovao Džordana zbog ophođenja sa saigračima te je rekao da se nikad nije povukao kad ga je MJ napadao.

- Mislio je da i nadamnom može dominirati, ali gadno se prevario. Kad god me je napao, ja sam mu uzvratio. Ali gledajući što je radio Perduu, Stivu Keru i mladom Burelu, srce ti puca zbog toga - rekao je Grent.

Video: Ko je najplaćeniji sportista ikada?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA