Jokić u najjačem timu koji se suprotstavlja Džordanu: Nikola i Luka Dončić pred iskušenjem života

 
 ≫ 
  • 1

Dokumentarac "Poslednji ples" napravio je pravi zemljotres u svetu sporta i podsetio koliko je uticaj Majkla Džordana još uvek veliki

Sada već naširoko poznati humoristični crtani film "Game of Zones", parodija na seriju "Igra prestola" (Game of Thrones), pojavio se upravo sa tematikom koja obuhvata Džordanov tim snova.

U seriji "Igra prestola" glavni negativci su drevni ljudi, zombiji koje u seriji zovu "beli hodači". Sada ih u vidu "drim tima" iz devedesetih godina, u crtanom filmu "Game of Zones" predvodi Majkl Džordan, kako bi dokazao da je najbolji u istoriji.

Vitezovi svih kuća iz modernog NBA se okupljaju kako bi se suprotstavili jačem protivniku koji preti uništenjem današnjoj ligi i njenoj popularnosti.

Komesar NBA Adam Silver je naveo koji tim će biti na čelu otpora Džordanovom timu: Lebron Džejms, Stef Kari, Entoni Dejvis, Džejms Harden, Kavaj Lenard, Rudi Gober, Luka Dončić, Džejson Tejtum, Dejm Lilard i Džoel Embid.

Kao zamena za povređenog Kevina Durenta i "nastradalog" Janisa Adetokumba u današnji najjači tim je uleteo Nikola Jokić, a tu još i Kris Pol.

Reč je o drugoj epizodi sedme sezone popularne serije u kojoj se Džordan ranije pojavljivao i u liku Crnog gavrana, a crtani film vuče mnoge paralele i inspiracije sa dešavanjima iz igrane serije "Igra prestola".

Video: Aleksandar Saša Đorđević: Mi gledamo brojeve, ali to nisu samo brojevi, to su ljudski životi!

(M.LJ)

Video: Milojević pred derbi govorio o povredama i sastavu: "Zvezda i Partizan su favoriti za titulu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA