Rakočević, Bjelica, Gurović... Navijači birali idealni tim Zvezde, i ostale ABA ekipe su strašne

 
  • 30

Navijači su prethodnih nedelja birali najbolje postave svojih ekipa

ABA liga je u petak objavila rezultate glasanja i ko se našao u idealnoj petorci Crvene zvezde, Cedevita Olimpije, Budućnosti, FMP-a, Cibone i Igokee.

Kada je reč o crveno-beima na poziciji plejmejkera našao se Igor Rakoević, najbolji bek je Milan Gurović, krilo je miljenik navijača Kvinsi Miler.

Najbolji krilni igrač je Nemanja Bjelica, a na poziciji centra je svoje mesto dobio Boban Marjanović. Panteri iz Železnika imaju tim koji makar na papiru deluje jednako atraktivno i kvalitetno kao i Zvezdin.

U njemu su Miloš Teodosić, Redži Frimen, Zoran Erceg, Duško Savanović i Miroslav Raduljica.

Kada se pogleda idealna petorka Cibone, tu su momci poput Bojana Bogdanovića, Darija Šarića, Nikole Prkačina, Gordana Giričega i Alan Džefri Anderson.

Cedevita Olimpija gledano kroz godine možda ima najsnažniju postavu jer je tu na pleju Goran Dragić, bek je Jaka Blažič, krilo Deni Grin, a na krilnom centru i centru bi morali da se "zguraju" Aron Bejns i Jusuf Nurkić.

U timu Budućnosti su svoje mesto našli Noris Kol, Nikola Ivanović, Vladimir Micov, Bojan Dubljević i Nikola Vučević.

Ovde nema Nemanje Gordića, iako je sadašnji igrač Partizana u ogromnoj meri vukao Podgoričane ka tituli ABA lige pre dve godine.

U subotu će liga objaviti i ostatak timova Partizana, Zadra, Mornara, Primorske, Krke i Mega Bemaksa.

(M.LJ)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mic

    1. maj 2020 | 17:37

    Druga postava Partizana je jaca od ostatka lige... To je realno, ne zelim bilo koga da uvredim.

  • Rola 54

    1. maj 2020 | 18:18

    Lepo je što su izabrali idealne petorke ovih manjih klubova ali propustili su da izaberu idealnu petorku FMP-2 jer to je sada bivša Zvezda koju Čović na veliku radost ugasio. Idealna Petorka Partizana nije ni potrebna jer koliko su tu prodefilovali asovi ni broja se nezna dovoljno reći Partizan prvak Evrope u kojem su igrali bezbroj asova pa da nebi nekog izostavili svaka petorka koja igrala je idealna.

  • Neko iz mase...

    1. maj 2020 | 19:32

    Daj da vidimo tate ove igre...najbolje za kraj...koga staviti u petorci...hm Pekovic,Bogdanovic,Lovernj,Bertans,Mekejleb...Pavlovic,Tripkovic,Milosavljevic,Lucic,Krstic,Velickovic itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA