Kako izgleda potpisivanje sportskih ugovora u Srbiji tokom pandemije korona virusa?

 
  • 0

Rade Zagorac je produžio vernost crno-belima

Rade Zagorac Rade Zagorac; Foto: Marko Jovanović

Situacija u Srbiji se poboljšava kada je u pitanju epidemija korona virusa. Broj obolelih se smanjuje, pa  je došlo i do određenih popuštanja mera, poput otvaranja teretana, pijaca, frizerskih i kozmetičkih salona... I u sportu ima pomaka koji idu na bolje.

Dobili smo i prvo potpisivanje ugovora tokom pandemije. U pitanju je produženje saradnje između Radeta Zagorca i KK Partizan, a kako je u vanrednim okolnostima izgledalo potpisivanje ugovora, podelio je agent košarkaša, Miško Ražnatović.

On je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju iz kancelarija, na kojoj su on, Zagorac i Mlađan Šilobad, izvršni direktor crno-belih.

Svi su na licu imali maske, dok su Zagorac i Ražnatović imali i rukavice.

Dok traje karantin, svaki produžetak ugovora ima još veći značaj jer su svi sportisti u iščekivanju povratka na teren i svaka dobra vest je znak da se nešto pozitivno dešava. Danas se ta vest odnosi na Radeta Zagorca, koji je produžio ugovor sa KK Partizan do 2022. godine. S obzirom na to da je Rade ponikao iz Mege, bio evropski šampion u kategoriji U20, bio draftovan u NBA i igrao za našu reprezentaciju, ovaj produžetak ugovora je ne samo zaslužen nego dolazi baš u pravo vreme - napisao je u opisu slike Miško Ražnatović.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Miško Ražnatović (@misko4raznatovic) дана

Video: Mijailović: Nikad ništa nismo dobili za zelenim stolom, nemamo ravnopravan položaj u odnosu na druge

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA