≫ 

Rodman u Zagreb došao zbog najluđe emisije: Vadili zube pred njim, postavljali idiotska pitanja...

Jedno od čuvenih gostovanja svetskih zvezda na balkanskom području

  • 3
Denis Rodman Foto: Youtube.com

Denis Rodman ponovo je u žiži svetske javnosti zbog serije "Poslednji ples", koja prati dominaciju Čikago Bulsa i Majkla Džordana. Ipak, manje je poznato da je Rodman zabeležio i jedno gostovanje u kultnoj emisiji legendarnog Željka Malnara, "Noćna mora".

Malnar je 2003. godine ugostio Denisa Rodmana, koji je u Zagreb došao samo zbog toga što mu je Toni Kukoč pokazao emisiju putem interneta. Po sada već legendarnoj priči, Kukoč se smejao ovoj emisiji i to je zaintrigiralo Rodmana, kome je Toni sve prevodio.

Samo zbog gostovanja u ovoj emisiji, Rodman je kupio avionsku kartu za Zagreb i došao u možda i najskromniji televizijski studio u kom je ikada bio.

- O Hrvatskoj mi je pričao Toni Kukoč, dok smo zajedno igrali u Čikagu. A ovde mi je dobro, zabavljam se. Devojke su vrlo sretne i lepe- odgovorio je Rodman, a Željko Malnar dodao da mora otići do Splita i Omiša jer su i tamo devojke jako lepe.

U tom trenutku Malnar je vođenje emisije prepustio Braci Ciganu, kultnoj figuri emisije, ali upozorio ga je da prvo izvadi zube. Ovaj je to i učinio, dok ga je Rodman u neverici gledao. Braco je onda na ‘engleskom jeziku’ pokušao da razgovara sa njim, a čak se i uvredio kada se postavilo pitanje o tome da li su njegova pitanja Rodmanu idiotska.

Malnar je potom Rodmanu predložio da igra košarku protiv njegovog ministra odbrane - to je bio Ševa, koji je po visini NBA zvezdi do struka, a koji je u stilu Radivoja Koraća pogodio obruč, držeći loptu sa dve ruke odozdo.

Posle njega, isto je učinio i Rodman, koji je na kraju "uživao" u nastupu drugih Malnarovih zvezda, kojima je kosa bila ofarbana u stilu najluđih Rodmanovih frizura. Tako je ekscentrični NBA as čuo pesme "Ja ti priznajem" od ET i "Put ka sreći", koju su izvodili Goran Bare i Plaćenici.

Posebno je bio upečatljiv razgovor o Madoni, tada bivšoj devojci Denisa Rodmana.

Malnar: Dobro Braco, pitaj ga je li Madonna osećajna ženica?

Braco: Ju Madona soul voman ili no soul voman? Pita maj brader.

Rodman: Madonna?

Braco: Da, Ma-dona. Soul voman ili k... voman… nema duše?

Rodman: Ona je vrlo ugodna žena. Sada je vrlo srećna, ima decu. S njom sam bio pre nekoliko godina.

Malnar (Braci na engleskom): Kako možeš postavljati takva pitanja, idiote?

Braco: Ja? Mi idiot? No brader.

Video: Dino Rađa: Denis Rodman me je najviše iznenadio u NBA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rope

    25. april 2020 | 13:42

    Jedna od najacih emisija,laki ,seva,jajan,remzo, kraljeviii.

  • Zocky

    25. april 2020 | 21:09

    Doniram 100€ koje očekujem od države da Rodman dodje I kod nas, npr kod I. Ivanovića. Respekt za Malinara! Ne znam ni da li je živ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA