Partizan odbio predlog Budućnosti, Podgoričani demantovali sukob: Otkriven zanimljiv detalj sastanka

 
  • 26

Crno-beli navodno odbili da budu domaćini F4 u Beogradu

Čelnici Budućnosti izdali su saopštenje posle informacije da je prvi čovek tog kluba Dragan Bokan imao verbalni duel sa predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem tokom video sednice ABA lige.

Podgoričani su tom prilikom istakli da je u pitanju samo različito mišljenje oko jednog predloga i da sa crno-belima imaju korektne sportske odnose.

Takođe, otkrili su i da je Partizan odbio njihov predlog da se F4 igra u Beogradu i da crno-beli budu domaćini.

- Na sastanku su iznošeni predlozi o završnici ABA lige, između kojih i predlog našeg kluba da do šampiona ABA lige i plasmana u Evroligu dođemo igrom na parketu. Predsednik Budućnost Volija je predložio da se iscrpe sve mogućnosti odigravanja plej-ofa - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Ukoliko za to, ipak, ne bude mogućnosti, čak je predložio da fajnal-for bude odigran u Beogradu, a isti bi organizovao Partizan, kao prvi na tabeli posle 21 kola. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović to nije želeo da prihvati.

- Mislimo da je ovo više nego korektan predlog Budućnost Volija, a svoj stav smo nedvosmisleno iskazali, što ne predstavlja verbalni sukob, kako je navedeno. Napominjemo da sa Partizanom imamo veoma korektne sportske odnose.

Podsetimo, saopštenje posle sastanka izdala je i ABA liga.

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hufer

    22. april 2020 | 19:32

    Jedine dve mogućnosti i pravedne: 1. da se regularno sve završi, odigraju sve preostale utakmice, pa plej of pa ko je najbolji nek osvoji 2. Ako ne mogućnost pod br 1 onda kraj i titula partizanu, koji je svojim igrama zaslužio br 1 poziciju trenutno Po meni jedina dva logična ishoda, bilo bi glupo da se neodigravaju neke utakmice, pa kao neki f4 gde god... Isključivo ove dva primera po meni

  • ♦️⭐⭐🇷🇸

    22. april 2020 | 19:44

    Napred Partizan.⚫⚪⚫⚪⚪⚫⚪🏀🏀🏀🏀🏀🇷🇸🏀

  • Prcko prca a grobarka...

    22. april 2020 | 20:28

    Partizan bi samo titulu i ništa više... Strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA