NBA suspendovala sezonu zbog korona virusa

 
 ≫ 
  • 5

Ono što se pričalo danima ranije konačno je dobilo epilog

Nema više sumnje korona virus utiče i na sport u Americi. Ranije je bilo najavljeno da će se mečevi igrati bez prisustva navijača, međutim najnoviji slučaj bolesti naterao je čelnike NBA za donošenje ove radikalne odluke.

Kako se navodi u saopštenju NBA, koje je izdato u noći između srede i četvrtka, do suspendovanja sezone je došlo nakon što je potrvđeno da je igrač Jute pozitivan na virus COVID 19.

Rezultati su pristigli pred početak pomenutog meča, a zaraženi igrač nije bio u Areni.

NBA će iskoristiti ovu pauzu, čije trajanje je neodređeno, kako bi preduzela sledeće korake u skladu sa pandemijom koronavirusa, navodi se u saopštenju.

- NBA suspenduje odigravanje utakmica do daljnjeg. NBA će iskoristiti ovu pauzu kako bi preuzela sledeće korake tokom pandemije koronavirusa - navodi se u saopštenju NBA.

ESPN prenosi da je zaraženi košarkaš Rudi Gober, zbog čega meč njegovog tima i Oklahome nije odigran u noći iza nas, jer su rezultati pristigli pred početak susreta, a zaraženi igrač nije bio u areni.

NBA liga Trener Sakramenta Luk Volton napušta dvoranu posle odluke da se utakmica odlaže Foto: AP/Tanjug

Okazan je i duel Sakramenta i Nju Orleansa, a NBA navodi da je do otkazivanja došlo zbog mera predostrožnosti, pošto je sudija meča Kortni Kirklend u ponedeljak bio deo sudijskog tima na utakmici Jute i Toronta u Solt Lejk Sitiju.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    12. mart 2020 | 08:41

    Zar zbog najsmesnijeg virusa u istoriji ?

  • mile

    12. mart 2020 | 07:49

    Dvoje ljudi u jednom delu I ceo fakultet su zatvorili I drzava proglasila vanredno stanje I doktori su konstatovali da je 10 puta smrtonosniji nego obican virus a mi Se parvimo pametni

  • Maki

    12. mart 2020 | 08:34

    Ovo je meni sve presmešno 😊😂🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA