Zvezda poslala Kuzmića i Čovića u FMP do kraja sezone!

 
 ≫ 

Rezovi na Malom Kalemegdanu pred Kup Radivoja Koraća

Ognjen Kuzmić, KK Crvena zvezda Ognjen Kuzmić; Foto: MN Press

Crvena zvezda je odlučila da dvojicu svojih prvotimaca do kraja sezone preseli u FMP. U pitanju su plejmejker Filip Čović i centar Ognjen Kuzmić, koji će braniti boje "Pantera" do kraja sezone, potvrđeno je Telegrafu.

To znači da će oni biti na raspolaganju treneru Vladimiru Jovanoviću već i za predstojeći Kup Radivoja Koraća, koji je na programu od četvrtka do nedelje.

Kuzmić ove sezone nije uspevao da pronađe pravu formu posle saobraćajne nesreće u kojoj je jedva ostao živ, pa nije pružao partije kakve se od njega očekuju.

Filip Čović Filip Čović; Foto: Marko Jovanović

Filip Čović je ove sezone takođe bio u padu forme, a na to su se nadovezale i nekošarkaške stvari i ogroman pritisak od strane publike, pa ni on nije zaigrao na istom nivou koji je od njega viđen prošle godine, kada je bio jedan od najzaslužnijih za Zvezdin plasman u Evroligu.

FMP u četvrtfinalu Kupa igra protiv Dinamika, dok je u polufinalu moguć susret protiv Partizana.

Kada je u pitanju ABA liga, FMP je tu izgubio šansu za plej-of, a u poslednja tri kola igra protiv Zadra, Zvezde i Budućnosti.

Video: Katastrofalno poluvreme crveno-belih: Mornar za 20 minuta razbio Zvezdu

(D. U.)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G..

    11. februar 2020 | 13:48

    Svima kome nije jasno da pojasnim. Prevara je u pitanju. Vlasnik fmp2 kluba salje igrace u svoj fmo klub kako bi se pruzio sto veci otpor ostalim klubovima i borbi za play off. Posto igraju protiv direktnih protivnika fmp2 sam fmp ce pokusati da pobedom nekoga osigura mesto fmp2 i f4. Samo nemogu da verujem da ce ostali klubovi na sve ovo cutati. Mislim da nece i da ce biti frke. Pogotovo od Mornara. Da li je sada svima jasnije cime se vlanik klubiva fmp i fmp2 bavi. Kao po navici kriminalnim radnjama nece valjda covek kesto posteno da uradi u zivotu pa da sebe izmalerise.

  • 😂

    11. februar 2020 | 13:04

    🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣...Cirkuska putujuca cerga.

  • G...

    11. februar 2020 | 12:52

    Sledeca vest. Zvezda sqlje ce tim u FMP zajedno sa trenerom pa kada fmp zavrsi utakmicu onda se svi igraci iz oba kluba zajedno sa trenerima sele u fmp2. Ako sa toliko igraca i trenera ne uzmu kup e onda neznam sta jos da smisle. Kako ne jedano samo citati vest a zamisli kako je tek jadno navijati za klub cije ime i neznas i sa kojim se cak u vlasnik sprda. 😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA