Tužna priča o poslednjoj fotografiji živog Kobija Brajanta: Rekao je "napravićemo bolju sutra"

 
 ≫ 
  • 0

Dečak Brejdi Smigl uspeo je da napravi fotografiju sa svojim idolom

Za Kobijem Brajantom i njegovom ćerkicom i dalje žali čitava planeta. Neverovatan gubitak za košarku pogodio je čitav svet, a jedan navijač uspeo je da zabeleži verovatno poslednju sliku Kobija pre tragične nesreće.

Poznato je da je Kobi sa ćerkom Đijanom bio u crkvi neposredno pred poletanje helikoptera, ali ga tamo niko nije fotografisao. To je učinio dan ranije Brejdi Smigl (13), dečak koji je želeo selfi sa svojim idolom.

Naime, Brejdi je takođe igrao na turniru Mamba sport akademije, na kome je nastupala i Kobijeva ćerkica Đijana. Ona je nastupala za ekipu Orlova sa svojim bratom blizancem.

Ustao je tog dana sa rečima: Videćemo Kobija pre naših mečeva. Opsednuti su košarkom i veliki fanovi Kobija - otkrila je njegova majka Diona.

Kobi je u subotu bio na turniru za ekipu Lejdi Mambas, za koju nastupa njegova ćerkica, a upravo je Kobi bio trener te ekipe.

Đijana Brajant, Kobi Brajant Kobi Brajant sa ćerkom Đijanom; Foto: Tanjug/AP

Posle prve utakmice, koju je Đijanin tim izgubio sa 46:29, Brejdi je došao do Kobija i zatražio selfi. Brajant je bio ljut zbog poraza Đijaninog tima i nije hteo da se fotografiše, ali je pozdravio dečaka.

Međutim, Brejdi nije odustajao, pokušao je da napravi novi selfi nakon narednog meča koji je u subotu igrao Đijanin tim, koji je bio odložen za 14 sati, koji je Lejdi Mambas tim pobedio. Kobi ni tada nije bio preterano raspoložen i poručio je dečaku "napravićemo bolju fotografiju sutra".

Dečak je ipak uspeo da fotografiše sebe i Kobija u pozadini kako napušta zgradu.

Ispostaviće se da je to najverovatnije poslednja fotografija živog Kobija Brajanta. On i njeova ćerka Đijana poginuli su u nedelju u u 9.46 po lokalnom vremenu kada je njihov helikopter, u kojem je bilo još 7 osoba, udario u brdo u mestu Kalabazas, posle ćega su svi poginuli.

Oni su krenuli na put na košarkaški turnir, na koji nikada nisu stigli. Dečak koji je napravio poslednju fotografiju živog Kobija trebalo je tada da dobije "bolju sliku" sa svojim idolom, kako je sam Kobi rekao. Nažalost, to više neće biti u prilici da uradi.

- Ustala sam ujutru i čula da je bila helikopterska nesreća u Kalabazasu i rekla mojoj porodici. "Oh, gospode, helikopter je pao u isto vreme kada je Kobi trebalo da stigne, molimo se da to nisu bili on i Điđi". Zatim, samo sat vremena kasnije čuli smo vesti. To je tako tužno - rekla je majka dečaka, Diona Smigl.

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA