Zvezdin košarkaš izveo zakucavanje večeri u Evroligi!

 
 ≫ 
  • 14

Potez Jagodić Kuridže protiv Bajerna najbolji po izboru Evrolige

Košarkaš Crvene zvezde Marko Jagodić Kuridža izveo je zakucavanje večeri u Evroligi, u pobedi crveno-belih nad Bajernom rezultatom 93:63!

Evroliga je Kuridžin potez iz prvog poluvremena izabrala za najbolji, a upravo je taj potez oduševio i sve navijače Crvene zvezde koji su ga najviše komentarisali posle utakmice.

Kuridža je meč završio sa sedam ubačenih poena, a posle meča je rekao:

- Mislim da smo odigrali jako dobro pre svega u odbrani, oni nisu uspeli da se snađu. Iz dobre odbrane dolazili su neki laki poeni i ovo je recept za nastavak sezone. Lepo je što smo vezali neke pobede i to može da nam bude dodatni podstrek da treniramo još jače i budemo bolji u nastavku sezone.

- Lepo je igrati u punoj Areni. Nisam pre igrao na domaćim terenima pred ovoliko gledalaca i ovo je potpuno nešto novo za mene. Nisam osetio neki pritisak, već smao motivaciju više i guralo me je da igram bolje. Trudiću se da budem još bolji na svakoj narednoj utakmici. Lično uvek igram sa dosta kontakta, energije i kada ti se adrenalin probudi možeš još više.

Zvezda posle 17 odigranih kola, odnosno na ''polusezoni'', ima skor 8/9.

Video: Najubedljivija pobeda Zvezde u Evroligi: Ovako su crveno-beli zgazili Bajern i Radonjića!

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    3. januar 2020 | 10:07

    Разваљуј. Оваква игра јасно ставља до знања како ће проћи боранија у АБА, без обзира дал ћемо је освојити са 4,3,2,или прве позиције...ма, зар гробари мисле да ће један ОПРАВДАНИ неодлазак да спречи Зведу у томе?

  • Nikola

    3. januar 2020 | 10:31

    Prestanite vise da se svadjate, ja navijam za zvezdu ali mi je bitno samo da milogorci ne osvoje aba i navijam za srpsko finale pre svega a tek onda da zvezda pobedi partizan. Ajmo Srbi jednom da se ujedinim protiv ovij koji nas mrze jer kad smo ujedinjenu ne mogu nam nista!!! 🇷🇸⚫⚪🔴⚪🇷🇸

  • Mrki

    3. januar 2020 | 14:03

    Da li je moguce da u Srbiji ni jedna zena ne može da rodi normalnog Partizanovca .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA