Nagetsi ga razočarali, obezbeđenje ga iznosilo iz hale: Incident na utakmici Denvera

 
 ≫ 
  • 1

Mali eksces na utakmici Denvera

Denverov dugi niz pobeda prekinut je protiv Nju Orleans Pelikansa, nisu igrači trenera Melouna bili na najvišem nivou, pre svega šuterski, što su iskoristili gosti i došli do trće pobede u poslednje četiri utakmice. 

Velika očekivanja su imali navijači Nagtesa od ovog meča, pa je nekima baš zbog toga teško pao poraz.

Ne viđamo često incidente na NBA mečevima, a kada se desi i najmanji obezbeđenje ekspresno rešava probleme, kao što je to bio slučaj upravo na pomenutoj utakmici.

Naime, malo pred kraj utakmice došlo je do tuče dvojice navijača, jedan je bio posebno agresivan, pa je morao da bude "ispraćen" iz hale u pratnji rmpalija koji brinu o bezbednosti svih posetilaca.

Grubo, izgrednik je izveden iz hale, opirao se koliko je mogao, ali uzalud je to bilo protiv momaka iz obezbeđenja koji su ga nadjačali i pokazali mu izlaz.

Video: Ovakva tuča se viđa u NHL-u a NBA je ne pamti

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    26. decembar 2019 | 12:56

    Dobija za ovo 2 godine zatvora, tamo ulazi pod prinudom u Arijevsko bratstvo i dobija zadatak da ubije crnca, radi to iz straha i dobija jos 3 dozivotne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA