Brada sa 60 poena "samleo" Houkse i ispisao istoriju NBA

 
 ≫ 
  • 1

Džejms Harden izjednačio je rekord Majkla Džordana

Košarkaši Hjuston Rokitsa savladali su na svom parketu Atlanta Houkse 158:111 uz neverovatnu partiju Džejmsa Hardena koji je postigao 60 poena. 

Domaći tim bio je u vođstvu od početka do kraja meča, pobeda se niti u jednom momentu nije dovodila u pitanje, a zanimljivo, samo poslednju deonicu u kojoj je Harden odmarao, Hjuston je izgubio.

Kada je reč o popularnom Bradai, on je prikazao najbolju partiju sezone, a ujedno ispisao je istoriju NBA lige jer je sve poene postigao za svega 31 minut. Takođe, ovo je njegov četvrti meč sa preko 60 poena u karijeri po čemu se izjednačio sa Majklom Džordanom, a ispred njih su samo VIlt čemberlen i Kobi Brajant.

U pobedničkom timu Harden je ubacio 60 poena, uz zaista dobar procenat šuta (16/24, 8/14 za tri poena) i pet izgubljenih lopti. Ben Meklemor imao je 24 poena, Kris Klemons sa 16, a Rasel Vestbruk dodao je 15. Sa druge strane, Tre Jang je u Atlanti postigao 37 poena.

Hjuston je posle tri vezana poraza došao do druge vezane pobede i na četvrtom je mestu Zapada sa skorom 13-6. Atlanta je na začelju karavana sa skorom 4-16.

U ostalim mečevima odigranim u noći između subote i nedelje Sakramento Kingsi su posle velikog preokreta bili bolji od Denver Nagetsa, Filadelfija je slavila protiv Indijane, dok je Milvoki bio bolji od Šarlota.

NBA, subota na nedelju:

Hjuston – Atlanta 158:111

Filadelfija – Indijana 119:116

Milvoki – Šarlot 137:96

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bod

    1. decembar 2019 | 11:08

    Šta mislite koliko su srećni balvani za dodavanje oko njega, nema šanse da bude prvak... timski sport je to! Ovo što se on igra košarke je bezveze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA