≫ 

Navijači Zvezde zviždali Čoviću

Malobrojna publika u Pioniru nezadovoljna igrama plejmejkera Zvezde

  • 32

Malobrojni navijači Crvene zvezde zviždali su plejmejkeru Filipu Čoviću kad god bi uzeo loptu na meču sa Mornarom. Crvena zvezda je pobedila crnogorski tim u meč 8. kola  i to sa novim trenerom Draganom Šakotom.

Međutim, neki navijači nsu zadovoljni ulaskom u igru Filipa Čovića, pa su zviždali kad god bi uzeo loptu, ali on se  nije obazirao i isporučio je 12 poena bez promašaja za dva i tri poena i 7 asistencija.

Realno gledano, košarkaš Zvezde sigurno da nije zaslužio ovakvo ponašanje navijača i zvižduke sa tribina, jer nijednim svojim gestom ne pokazuje da daje manje do svog 100% maksimuma, a to je u sportu najbitnije. Ponekad je to dovoljno za dobre igre, ponekad ne, ali ako neko da sve od sebe ne treba ga vređati.

Filip Čović Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, predsednik Zvezde Nebojša Čović je istakao da navijači neće oterati njegovog sina iz tima.

- Na udaru je naravno, najviše Filip Čović. Već se zaboravilo polufinale i finale ABA lige iz prošle sezone. Pogrešio protiv Partizana... Pa šta? Neko drugi je promašio protiv Makabija ili Asvela, a sve se to priča da bi Filip napustio Zvezdu. E, pa neće moći! To se neće desiti, oko toga se nećemo igrati - rekao je Čović, dodavši da je Stratos Perperoglu podvrgnut operaciji i da bi mogao da se vrati na parket sredinom januara.

- On je ravnopravan, svi dok sam ja u klubu svi igrači su kao sinovi i njihove porodice su moje. Znam ja zašto se pritisak vrši, da bi se ogadilo svima i da bi Filip napustio Zvezdu.

- Pa neće moći, evo odmah da vam kažem, a vi nastavite da dovodite nove plejeve, nove ove i one. Pa, dovedite ih u vašu kuću. Napravite klubove pa ih dovedite. Izvinite što sam ovako jasan i precizan, ali oko ovoga se nećemo igrati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    25. novembar 2019 | 21:05

    Ne kapiram, što zvizdite aman ljudi? Ako vam se ne svidja pa napravite svoj klub pa dovedite koga god hoćete.

  • Nesa CZ

    25. novembar 2019 | 20:27

    Pa normalmo i treba da mu zvizde , brzo mi shvatimo zdravo za gotovo a pitacu ja vas sto ga hvalite nakon prvog poraza koji ce uskoro uslediti sta ce te onda pisati o njemu. Ove je lako pobediti, sto ne pobedismo buducnost i grobare i da ce samo biti oni bilo bi dobro predstoji nam jos mnogo bruke sa krs igracima.

  • nebojsa

    25. novembar 2019 | 19:34

    Ako nekome nije jasno ovaj klub je privatan zovu ga Zvezda a u stvari zove se Fmp

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA