Bokan dobio novi mandat: Ostaje na čelu Budućnosti još 4 godine!

 
  • 3

Predsednik kluba iz Podgorice naglasio je da će u narednom periodu klub biti opredeljen da proizvodi što više igrača iz sopstvene škole

Predsednik Buducnosti iz Podgorice Dragan Bokan ostaće na toj funkciji još četiri godine, odlučeno je danas na Skupštini košarkaškog kluba.

Bokan je dobio novi mandat i predstavio razvojnu strategiju Budućnosti sa timom koji će imati što više igrača iz sopstvene škole.

- Ponosni smo na ostvareno, a u isto vreme motivisani da nakon četiri godine zaključimo da smo ostvarili planove i na pravi način odgovorili svim izazovima. Ne želimo da ovo bude tačka na kojoj smo stali, nego samo jedna stepenica ka većim ciljevima i uspesima. Budućnost, ponos Crne Gore, to zaslužuje - rekao je Bokan, a prenosi klupski sajt.

Kako je naglasio, cilj je i da se stvore igrači koji će donositi profit klubu.

- U narednom periodu će se težiti ostvarenju cilja - formiranje igračkog kadra koji će moći da donese profit klubu i stvaranje budžeta kako se ne bi u potpunosti oslanjao na pomoć i finansiranje prijatelja kluba i države - rekao je Bokan.

Upravni odbor ostao je u istom sastavu, dok je za potpredsednika izabran Igor Popović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA