Prve reakcije iz tabora Srbije: Čime to Đorđević nije bio zadovoljan posle Litvanije?

 
  • 5

Prazan hod u odbrani na početku zabrinjava selektora

Aleksandar Đorđević, Bogdan Bogdanović, Vladislav Lučić... tim redom su se selektor i košarkaši reprezentacije Srbije pojavljivali pred kamerom Arene Sporta posle tesne pobede nad Litvanijom.

Podsetimo, Orlovi su preokrenuli rezultat u poslednjem minutu i na kraju su slavili sa 72:68.

- Ovo nam treba. Ne postoje prijateljske utakmice. Mnogo je ppnosa u ovoj reprezentaciji... Što se tiče utakmice, nismo je dobro otvorili. Igrali smo bez energije. Momci iz prve petorke moraju da shvate šta znači odbrana. To moramo da ispravljamo. Hvala publici koja je došla u ovolikom broju, to je veliko iznenađenje za nas - rekao je Đorđević.

Bogdanović je dodao:

Košarkaška reprezentacija Srbije, Srbija - Litvanija Foto: Marko Jovanović

- Ovo je prva utakmica kako smo kompletni, tek što smo odradili jedan ili dva treninga tokom jučerašnjeg i prekjučerašnjeg dana. Ono što je vrlo bitno jeste da smo uspeli da pobedimo Litvaniju i moramo već da zaboravimo ovaj meč, da idemo dalje. Treba da se što bolje spremimo i na Svetsko prvenstvo odemo uigrani i spremni, jer nas i tamo čekaju velika iskušenja.

Sličnog mišljenja je bio i Lučić.

- Veoma smo zahvalni navijačima koji su nas u ovolikom broju održali i ispunili Arenu do poslednjeg mesta. Znači nam jer je ovo jedina utakmica koju igramo u Beogradu pred Svetsko prvenstvo. Nismo mogli da očekujemo lepšavost u igri jer smo se pre dva dana skupili, tek što smo kompletirali redove i krenuli da se uigravamo. Bitno je da smo pobedili, ostalo će doći.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    11. avgust 2019 | 10:12

    Ja Đorđeviću nisam bio zadovoljan sa tobom i tvojim forsiranjem Milutinova . Zasto ti Bobi i Raduljica nisu uopste ulazili u drugom poluvremenu ,zbog dobre igre Milutinova cije je ucinak bio 0 ? Zasto si forsirao Jokica koji ti je juce dosao na pripreme ,hoces da se povredi ? Trealo je to da bude pripremna utakmica i da probas vise varijanti i da svima das priblizno istu minutazu sto ti nisi ucinio ,delovali smo s'brda s'dola ni jednu uigranu akciju nismo videli ...

  • bbbbbb

    11. avgust 2019 | 00:24

    ti otpisi najboljeg odbrambenog igraca

  • mišo

    11. avgust 2019 | 14:04

    Volio bi da grešim, ali smatram da nam je upravo Sale najslabija karika. Sama selekcija mi se ne sviđa. Mislim da je pogrešio i da se ogrešio kada su u pitanju Kalinić i Nedović. Po meni su oni trebali da budu u reprezentaciji prije Milosavljevića,Simonovića,Lučića i Jovića. Dalje, ni meni nije jasno forsiranje Milutinova u odnosu na Raduljicu, a pogotovo Bobija,koji je superioran u svakom smislu , pod koševima. Bespotrebno je bilo i onoliko forsiranje Jokića koji je , evidentno totalno nespreman.A Simonović i još po neki,jednostavno nisu za reprezentaciju. Sada neka moli Nedovića da se vrati ,umesto Tea, jer Micić i Jović neće moći izneti SP.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA