Danilović i Ðorđević na Kosmetu: Obići će Leposavić i hram Svetog Vasilija Ostroškog

 
 ≫ 
  • 3

Lepa poseta košarkaškog tandema

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i selektor reprezentacije Aleksandar Ðorđević prisustvovaće sutra u Leposaviću i tom prilikom biće im upriličen prijem kod predsednika opštine Leposavić Zorana Todića.

Prijem je zakazan za 20 sati, a onda će Danilović i Ðorđević da odu u obilazak hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Leposaviću, pre nego što budu gosti na svečanom otvaranju tradicionalnog turnira u malom fudbalu "Prijateljstvo 2019", koji se organizuje 47. put u organizaciji Sportskog futsal udruženja "Leposavić 2018", u saradnji sa Sportsko-turističkom organizacijom, a pod pokroviteljstvom opštine Leposavić.

- Početak ove značajne sportske manifestacije u našoj Opštini obeležiće prisustvo velikana srpske košarke, selektora repezentacije Srbije Aleksandra Saše Đorđevića i predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Saše Danilovića - navodi u saopštenju opštine Leposavić.

Ovogodišnji organizatori, uz podršku lokalne samouprave, potrudili su se da u susret Svetskom prvenstvu u košarci Kini, ugoste velika imena srpskog sporta i na taj način svim posetiocima turnira prirede nezaboravan doživljaj uz proslavljene šampione.

Svečano otvaranje turnira na školskom terenu Osnovne škole "Leposavić" zakazano je za 21 sat. Inače, Aleksandar Đorđević i Predrag Danilović su prethodno ekipu poveli na tribinu o herojima Košara, što je izazvalo velike emocije.

VIDEO - Sale o susretu košarkaša sa herojima sa Košara

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zte

    2. avgust 2019 | 21:50

    Dve legende Partizana i Srpske košarke 💪💪💪

  • Драган Гиљен

    3. avgust 2019 | 13:05

    Напред СРБИЈА, само напред!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA