Srbija ide u Kinu sa 4 centra? Đorđević otkrio planove za spisak u Kini: To je naša velika prednost!

 
 ≫ 
  • 7

Selektor košarkaške reprzentacije Srbije otkrio deo planova za Mundobasket

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević održao je konferenciju za novinare na Kopaoniku, gde je otkrio kako teku pripreme košarkaša pred Mundobasket, kao i da će u Kinu voditi 14 igrača i da će u poslednjem momentu otpisati dvojicu.

Selektor je poručio da pripreme teku savršeno, da nema problema sa povredama i da su svi igrači do sada odradili sve treninge, kao i da uskoro očekuje i priključenje ostalih igrača, koji zbog uvgovora sa NBA timovima nisu bili u mogućnosti da se ranije priključe timu, kao i da će za pripremne utakmice razmišljati i o budućnosti tima.

Aleksandar Đorđević Aleksandar Đorđević; Foto: Telegraf

- Svakodnevno dobijaju šansu, od dana kada su stavljeni na spisak to im je šansa, oni to shvataju i znaju koliko im znači. Svako će dobiti šansu u odnosu na ono što je pružio. To je plan, da razmišljamo i o budućnosti koja nas čeka posle Svetskog prvenstva, neće se s tim završiti naša košarka, na nama je da postavimo bazu za naredne kvalifikacije. Na ovim utakmicama nećemo toliko graditi igru koja će nas krasiti u Kini.

Đorđević je otkrio i planove da razmišlja o ideji da u Kinu krene sa četiri centra, jer smatra da naš tim na toj poziciji ima prednost u odnosu na ostale ekipe.

- Videćemo, već smo jedno prvenstvo odigrali sa četiri centra, tako je to nešto bilo isplanirano, sada se isto ukazuje takva prilika, jedna od ideja jeste i to, na toj poziciji imamo izuzetnu prednost u odnosu na ostale reprezentacije i treba to da iskoristimo. Ali, jedno su ideje i vizije na papiru, a na igračima je da se spreme i da kroz rad dođu do kvaliteta koji ta prednost može da nam donese, videćemo, to je jedna od ideja - rekao je Đorđević.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Texasm86

    1. avgust 2019 | 14:06

    Sale legenda, ni iz čega je napravio da opet postanemo sila... I sad da ne osvojimo medalju, svi će po njemu, što nije ovo, što je ovo.... Jer mi smo srbi takvi.... Kao sa muslinom, što nije zvao SMS, smenise antica koji je vodio najbolji fudbal.... I da ispdanemo u grupi, sva podrška SALETU

  • Beast

    1. avgust 2019 | 15:39

    Moramo da spustimo loptu malo. Ne mozemo se ponasati kao da nasi momci moraju do finala. To je jako tezak posao i ja se ne bih previse zamlacivao tim stvarima. Neka se oni uigraju lepo pa korak po korak.

  • Nbgg

    1. avgust 2019 | 14:46

    Ma to fora da bi vodio Raduljicu i mogao je iskreno da kaze .... ok zasluzio je zbog ranijih godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA