Nedovićeva Olimpija predstavila veliko pojačanje: Dobrodošao Serhio! (VIDEO)

 
  • 1

Mnogo nam znači Milano - poručio je Ćaćo

Bivši košarkaš CSKA iz Moskve Serhio Rodrigez je i zvanično postao novi igrač Olimpije iz Milana koga je taj klub predstavio u utorak.

On je prošle sezone sa CSKA osvojio titulu u Evroligi i u tom takmičenju je prosečno ubacivao 10,2 poena uz 4,5 asistencija, a za dolazak u Olimpiju se znalo još u prvoj polovini juča jer je odlučio da ne produži saradnju sa Armejcima.

Olimpija mu je dala trogodišnji ugovor, pa će Ćaćo probati da konačno povede klub ka iskoraku u Evropi jer je Olimpija na papiru godinama unazad imala solidne sastave, ali nigde nije bilo rezultata.

- Srećan sam i motivisan što ulazim u novo poglavlje karijere, Milan mnogo znači i meni i mojoj porodici i svi smo srećni - rekao je Rodrigez između ostalog na predstavljanju.

Naveo je da su ključni razlozi bili mogućnost da zaigra u novoj zemlji i to što je klub veliki. Još jedan od razloga je svakako i trener Etore Mesina za koga je Rodrigez već igrao od 2009. do 2011. godine dok je bio igrač Reala.

VIDEO - Da li je Dule Vujošević kriv za povredu Perovića i ostalih partizanovih košarkaša

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA