Prva izjava Kuzmića iz bolnice: Transparent Delija me je pogodio u srce! (FOTO)

 
  • 20

Ognjen Kuzmić je sve bolje kako dani prolaze i oporavak teče sjajno

Ognjen Kuzmić, bolnica Nebojša Čović u poseti Ognjenu Kuzmiću; Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Posle prve fotografije Ognjena Kuzmića nakon saobraćajne nesreće, i Crvena zvezda je objavila fotografiju igrača crveno-belih iz bolničke postelje, kao i njegovu prvu izjavu.

Njemu je u posetu došao predsednik kluba Nebojša Čović, koji je imao priliku da razgovara sa povređenim centrom, koji je dao i svoju prvu izjavu od kako je 14. jula povređen u saobraćajnoj nesreći.

- Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce.

VIDEO: Delije pružile podršku i Kuzmiću

- Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred - rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom Centru u Beogradu.

Ognjen Kuzmić, bolnica Oporavak Kuzmića protiče dobro; Foto: Kkcrvenazvezda.rs

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA