Vučević dobio 100 miliona dolara od Orlanda da ne mrda nigde

 
  • 5

Medžik je obezbedio centra za naredne godine

Nikola Vučević (28) i Orlando - ljubav koja traje, i trajaće još četiri godine. To je epilog pregovora dve strane, sve je onako kako su želeli i igrač i franšiza iz Floride - nastavak saradnje. 

Crnogorski košarkaš će za novu vernost klubu dobiti ugovor na četiri godine "težak" 100 miliona dolara, čime je sebi "zacementirao" mesto kao lider tima oko koga će se graditi ekipa u narednom periodu.

Orlando je minule sezone uspeo da se probije do plej-ofa, nanese čak i jedan poraz kasnijem šampionu Torontu, i to u prvoj utakmici u gostima, ali je onda usledila furiozna serija Reptorsa od četiri vezane pobede.

Vučević je najveći deo svoje karijere proveo u Orlandu, od 2012. godine je u Medžiku, pošto je trejdovan iz Filadelfije nakon samo jedne sezone.

On ima status "ograničeno slobonog agenta", te je otvoren i za druge ponude, međutim u Orlandu su rešili da ih sve preduperede i zadrže igrača koji im je minule sezone donosio 20.8 poena i 12 skokova u proseku po utakmici.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Mekintajer promašio trojku za pobedu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimibk

    30. jun 2019 | 13:03

    Bravo Delijo 🔴⚪🔴⚪🔴 Mnogo zdravlja i sreće ti želim.

  • Marko cg primorje

    30. jun 2019 | 12:25

    Nas Baranin munja nebeska

  • Djomla

    30. jun 2019 | 13:16

    Koje oni pare brate mili zarađuju ... Mi obični smrtnici možemo samo da sanjamo. Da je dobar igrač,jeste. Ali tolike pare.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA