Partizan sa 10-0 ide u polufinale: Pušica "namestio ruku" za FMP

 
 ≫ 
  • 2

Autsajder lako "položio oružje" protiv crno-belih, sledi plej-of

Košarkaška liga Srbije ulazi u najzanimljiviju fazu, završen je regularni deo i sledi plej-of najboljih timova koje ima Srbija. 

Zvezda je u sredu odradila posao protiv Borca za 10-0 u regularnom delu, a na isti način Partizan je okončao prvi deo lige, pošto je rutinirao posao sa Slobodom na sovm terenu -  85:49.

Trinkijeriju je i ovaj meč poslužio da razigra ekipu, dobro je "zagrejao" sve raspoložive snage, a ponovo je minutažu dobro iskoristio Vasilije Pušica i nastavio da se nameće za buduće veće izazove.

Pušica je za 15 minuta ubacio 13 poena, uz odlične procente šuta za tri  - 4/5.

Isti broj poena uz svoje ime upisao je i Đorđe Gagić, koji će u polufinalu i eventualnom finalu biti dodatno opterećen posle odlaska Lendejla, te je i ovo bila prilika da se pripremi za ono što nailazi.

Jaramaz sa 12 i Zagorac sa 11 poena bili su preostali "dvocifreni" kod Partizana.

U poraženom sastavu, Dimitrije Nikolić je bio najefikasniji sa 11 poena.

U polufinalu, kao što je odavno poznato, Partizan će na drugoplasiranog iz A grupe FMP, dok će Zvezda protiv Mege tražiti prolaz u novo domaće finale.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JDAleksandar

    30. maj 2019 | 23:01

    Vasa Micic treba svim prosecnim igracima da bude zvezda vodilja. Covek je imao 20% talenta, ali naporan rad i evo gde je decko sada. Vasa Pusica ima nesto u sebi. Stalozen, dobar na lopti, dobar suter, miran na ulazu. Ima potencijala i ako ulozi trud imacemo jos jednog reprezentativnog beka. Uostalom, kakav je bio Stef Jovic u Radnickim, a kakav je danas posle napornog rada. Nadam se da ce Pusica i dogodine biti u Partizanu.

  • Acca

    31. maj 2019 | 11:28

    Mene zanima ko ce imati prednost donaceg terena ako partizan i zvezda udju u finale?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA