Nikad viđeno u košarci! Ispalio loptu iz svog reketa, ona uz najluđu sreću ušla kroz obruč (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 1

Šteta što ovi poeni nisu priznati...

Pravo malo košarkaško čudo dogodilo se na utakmici argentinskog plej-ofa druge lige, za plasman u viši rang, između ekipa Obera Tenis Klub (da, tako se zove ovaj košarkaški kolektiv) i San Isidro, završen rezultatom 78:77. 

Neverovatna situacija viđena je u poslednjoj sekundi utakmice: igrači Obera su imali bacanja, ubacili su jedno, a drugo namerno promašili kako bi vreme "iscurilo", kako gosti ne bi imali ni sekund vremena da izbace loptu.

Ipak, upravo se to i desilo: igrač ekipe San Isidro je zgrabio loptu i ispalio je iz svog reketa, a ona, posle neverovatnog srećnog odbijanja, prvo o obruč, pa o parket (?!) prošla kroz mrežicu!

Teško da je bilo gde, na bilo kojoj utakmici, ovako nešto dosad viđeno, međutim, koš s pravom nije priznat, jer je vreme isteklo nakon prvog odbijanja lopte o obruč, tako da je sve što se posle desilo bilo nevažeće.

Gosti su skočili kao opareni tražeći da se koš prizna, ali pravila su pravila - sudije su ih odmah "ohladile" jasnom gestikulacijom da od pobede nema ništa.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Vojvodine dao gol pa se boksovao sa korner zastavicom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    11. maj 2019 | 17:09

    Možda su ovi iz zeleznika opet po zadatku drmali koševe pa je tim spletom okolnosti ušla😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA