Baskonija zakucala Armejce: CSKA dozvolio brejk Španaca usred Moskve! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Borba za trofej najboljeg tima Evrope sve je zanimljivija

Košarkaši moskovskog CSKA izgubili su na svom parketu duel sa španskom Baskonijom, 78:68, i i tako dozvolili brejk u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige. 

Posle 1:0 iz prve utakmice Armejci su, čini se olako, shvatili drugi meč u kojem nisu uspeli da opravdaju drugo mesto na tabeli osvojeno tokom regularnog dela lige.

Od samog starta Španci su zaigrali čvrsto i već posle prve deonice vodili 27:18. U nastavku usledio je blagi "oporavak" Moskovljana koji su uspeli da do poluvremena uhvate kakav takav rezultatski priključak za 42:37.

Ipak, po dolasku sa odmora usledila je još jedan furiozni period igre sedmoplasiranog tima regularnog dela u kojem su uspeli da naprave zalihu od 14 poena prednosti koju domaći košarkaši do kraja meča nisu uspeli da nadoknade.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Darun sa 16 poena, Šildds je ubacio 15, a Puarie 14. Sa druge strane, Kori Higins je meč završio sa 15 poena, a pratili su ga Klajburn i Rodrigez sa po 14 poena.

Zanimljivo je i to da je poslednji put CSKA poražen u plej-ofu na svom terenu u sezoni 2007/08 , i to, protiv Olimpijakosa.

Sledeći meč dva tima igra se 24. aprila u Španiji.

(Telegraf.rs)

Video: Histerija i vrištanje jer samo je jedan Nole: Snimak koji pokazuje koliko Kinezi obožavaju Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA