≫ 

Ne zaslužuju ni slovo u našem tekstu, nemaju hrabrost i prkos: Varvari žestoko isprozivali svoje košarkaše, potom i Zvezdu, a onda pozvali u "bitku za ponos"! (FOTO)

Navijači Budućnosti rešeni da vode svoj tim do pobede u meču sa Zvezdom

  • 14

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati igraju protiv Budućnosti  treći meč u kojem eventualnom pobedom dolaze do titule ABA lige i povratka u Evroligu

Te činjenice svesni su i u Podgorici, čiji navijači, popularni Varvari, pozivaju pristalice Budućnosti na duel u kojem im samo pobeda znači. Baš zato, napisali su proglas u kojem pre svega, kritikuju svoj tim, i to, najviše zbog nedostatka "hrabrosti" i Prkosa.

- Braćo, sad apsolutno nema nazad! Sad nema Odlaganja, ostali smo samo mi! Ulazimo u finiš ove iritantne sezone, koja je uticala na zdravlje mnogih. Nije nam u krvi da odustajemo pa to nećemo ni sada uraditi. Ove dve utakmice su Varvarske bitke za ponos. Bitke koje nas odvajaju od ostalih. Tačnije, Varvari protiv ostatka sveta, kao i uvek.

VIDEO: Repeša besan posle novog poraza Budućnosti

- Nećemo komentarisati našu igru u finalnoj seriji jer ti momci ne zaslužuju ni slovo u našem tekstu. Ovde ne pričamo o pogođenim šutevima, ovde pričamo o nedostatku hrabrosti i prkosa. Ali ak oneko sumnja, mi nismo završili svoj deo "posla". Nama je ostalo ono najslađe za kraj. Da izbacimo svu muku, ljubav i patnju iz sebe i da pokažemo da ovaj grad živi za ovaj klub.

Potom, osvrnuli su se i na orva dva duela iz Pionira:

- Jako je važno da ostanemo pribrani iako sa svih strana žele da nas uguraju u svoje igre. Skandiranje i vređanje iz Pionira nas ne dotiče jer da bi te nešto vređalo prvo mora biti istina, a drugo mora biti rečeno od strane ljudi čije mišljenje ceniš. U ovoj situaciji skup moralnih nula i njihovo "neorganizovano" navijanje kod nas samo izaziva osmeh.

- Bili smo mi i u većim problemima od ovih pa nismo kukali, niti tražili alibi. Porazi su sastavni deo života i oni dođu i prođu ali je pitanje kako ih podneseš. I tu je glavna razlika između šampiona i gubitnika. U sezoni u kojoj su svi mnogo očekivali je svakako još teže, ali mi se ne predajemo do kraja. Mi verujemo, jer vatra još tinja u nama.

Printscreen: Instagram/ultra_podgorica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    17. april 2019 | 13:08

    О којој ватри ово племе прича да и даље тиња?!? Прошао пас и залио им ту ватрицу,остао само жар и дим ...

  • Partizan🏁🏁🏁

    17. april 2019 | 13:17

    Koje dve utakmice??? Bice tesko, bice 15-ak razlike za goste.

  • Draxaaaa

    17. april 2019 | 13:31

    Kao da vi iz CG znate ste je ponos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA