Beron je jedan od najboljih šutera u Evropi, Simanić u rangu bekova... Kako je trener Budućnosti najavio finale sa Zvezdom?

 
  • 15

Repeša ističe da je osvanjanje ABA lige cilj koji je Budućnost postavila i pre njegovog dolaska

Košarkaši Crvene zvezde su ove sezone tri puta pobedili Budućnost - dva puta u regularnom delu ABA lige i jednom na turniru Superkupa pomenutog takmičenja!

Međutim, svi ti mečevi su ''ništa'' u poređenju s onim šta donosi finalna serija regionalnog takmičenja. Iz prostog razloga - popravnog više nema i pobednik će igrati Evroligu!

Tom prilikom trener Đetića Jasmin Repeša dao je intervju za Vijesti.me, gde je govorio o duelu sa crveno-belima.

- Nakon takvih rezultata i samo jednog njihovog poraza u regularnom delu, bilo bi neozbiljno da sad kažem da smo mi favoriti. Ali, cilj je postavljen pre mog dolaska i potvrđen kada sam ja postavljen, a to je osvajanje ABA lige. Ne možemo, niti hoćemo da bežimo od toga - rekao je Hrvat i dodao:

- Zvezda je na svim pozicijama pokrivena, ima jako puno napadačkih varijanti. Leđima prema košu ne igraju samo Cirbes ili Odžo, možda Perperoglu više prima loptu u takvim situacijama nego oni. Zna to i da igra Rivers, a Zvezda ima i odlične šutere.

Repeša je kao trener Milana igrao protiv Zvezde u Evroligi Foto: Marko Todorović

- Simanić je u rangu bekova što se tiče preciznosti, Beron je jedan od najboljih šutera u Evropi, a i Dobrić je izuzetno kvalitetan. Kao i svako finale, i ovo će sigurno nositi tenzije. Ko bude mirniji, koncentrisaniji, agresivniji i više bude tim, biće u prednosti.

O gostovanju u Pioniru, Repeša je rekao:

- To je super domaćinski teren, ali ako hoćeš da uzmeš trofej moraš i to da prođeš. Ne možemo očekivati da odemo negde i da nema nikoga. Ni u Zagrebu nije bila pozorišna atmosfera, ali je bilo jako puno naših ljudi. Zahvalio bih im se još jednom, jer je Zagreb daleko od Podgorice i da toliki broj ljudi da dođe da pruži podršku je za svaki respekt.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo kralj

    9. april 2019 | 10:57

    Zvezda ce se osvetiti za proslogodisnju kradju.... Napred Zvezda 🔴⚪🔴⚪

  • Putin R.S

    9. april 2019 | 12:25

    Bez karte za navijace Buducnosti kao za Partizan.

  • PIXY

    9. april 2019 | 11:13

    Pa Repesa tamo su svi tvoji,i jedni i drugi,a u BG nece biti tvojih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA