Realu se oduzimaju tri pehara iz 2015? Lažni pasoš Slotera stigao na sud, sporna je i titula Evrolige! (VIDEO)

 
  • 2

Biće frke za Real!

Američki košarkaš Markus Sloter priznao da je za Real igrao sa lažnim pasošem Ekvatorijalne Gvineje, što može biti ozbiljan skandal za kraljevski klub!

Problem će ovo biti zbog  tri pehara Reala u sezoni 2014/2015, Madriđani su osvojili Evroligu, ACB ligu i kup, ali preti im oduzimanje svih trofeja zbog pravnih pitanja!

Markus Sloter je priznao još pre dve godine da je igrao pod lažnim pasošem, dobio je putnu ispravu Ekvatorijalne Gvineje, tako da je smatram domaćim igračem jer je afrička država bila španska kolonija.

-25N67kydY0

Svi njeni stanovnici smatraju se stanovnicima Španije, a samim tim i Evropske unije, otvorilo se mesto za košarkaša van teritorija Evropske unije. Pored toga, Sloter je rekao i da je dao 35.000 dolara agentu Đulijanu Arandi da završi posao, ali nije bio svestan šta to podrazumeva.

Protiv Slotera je zbog toga trenutno otvoren sudski proces, a tužilac traži dvoipogodišnju zatvorsku kaznu za Amerikanca zbog falsifikovanja dokumenata i korupcije.

Ako se krivica dokaže, Real će sigurno ostati bez domaćih trofeja, a Evroliga će verovatno morati da se suoči sa sličnim problemima zbog velikog broja nezadovoljnih.

Real je 9. titulu osvojio 17. maja 2015. protiv Olimpijakosa, a MVP ove sezone bio je naš Nemanja Bjelica kao igrač Fenerbahčea.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mamamamamamamam

    18. mart 2019 | 19:46

    E ako još uvek postoje kolonije onda i cela Evropa treba da propadne.

  • Tako treba

    18. mart 2019 | 20:36

    Pa na red da dodje FMP. Da mu se vrate titule.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA