Kingsi osvojili Garden: Sopranovi videli "dabl-dabl" Bjelice i frku Srbina sa nervoznim Smitom (FOTO) (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Sakramento upisao očekivanu pobedu protiv najslabijeg tima lige, vrlo dobra partija nšeg krilnog centra

Sakramento Kingsima predstoji težak put do plej-ofa, pa im je trijumf protiv Njujorka dobro došao ka ostvarenju konačnog cilja. Očekivano, tim naših Bjelice i Bogdanovića savladao je najslabiji tim lige 102:94 pred eminentnim džet set "facama" u kultnom "Medison skver Gardenu".

Među pristunima bili su i neki od glavnih protagonista vanvremenske serije "Sopranovi", iz prvog reda meč su pratili Majkl Imperioli (Krisi u seriji) i Dejvid Širipa (Bobi Bakala u seriji), a mogli su da vide interesantan duel, pa čak i tenzije između dva tima.

Dejvid Širipa i Majkl Imperioli iz prvih redova prate meč Kingsa i Niksa, do njih je legenda tenisa Džon Mekinro Foto: Tanjug/Ap

"Zavarničilo" je u završnici kada su Niksi pokušavali da istope minus, Denis Smit Džunior je poentirao, a  sa leđa mu malo jače "ušao" Bjelica. Imao je šta da prigovori bek Njujorka našem košarkašu, nije mu ostao dužan Beli, pa je delovalo kao da može doći i do fizičkog sukoba.

Nije, ipak, eskaliralo u nešto ozbiljnije, ali su sudije umirile nervoznog Smita tehničkom greškom.

- Gurnuo me je s leđa, ja sam odreagovao i dobio tehničku, a oni slobodna bacanja. Niej trebalo to da radim, pošto je taj momenat malo uticao i na rezultat - kajao se posle meča Smit.

Bjelica udara blokadu košarkašu Niksa Foto: AP/Tanjug

Bjelica je bio vrlo zapažen u "Gardenu", nije bio starter, ali je uspeo da dođe do "dabl-dabl" učinka od 13 poena i 10 skokova, dok je Bogdanović utakmicu završio sa 9 poena.

Kinge su do trijumfa nosili Foks sa 30 poena i najbolji strelac tima Badi Hild sa 19.

Kod Niksa, gorepomenuti Smit je sa 18 poena bio najefikasniji.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA