Moram da radim na slobodnim bacanjima, a ekipa na odbrani: Odžu znači pobeda nad Partizanom, ali je oprezan pred plejof ABA lige (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 1

Zvezda je pobedila Partizan, ali ima prostora za napredak, smatra centar tima sa Malog Kalemegdana

Košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo rekao je posle pobede nad Partizanom da će tek videti koliko daleko mogu da stignu crveno-beli u plejofu ABA lige, gde će ih u polufinalu najverovatnije čekati isti protivnik kao i u nedelju popodne.

Zvezda je u napetoj završnici pobedila Partizan 70:68, a Odžo je ubacio 16 poena ekipi crno-belih i više puta im je "lomio" obruč snažnim zakucavanjima.

- Velika pobeda za nas posle Kupa kada smo se malo mučili, veliki podstrek i samopouzdanje pred naredne izazove. Spremamo se za narednu utakmicu i kasnije za plejof - rekao je centar Zvezde novinarima posle meča.

Odžo kaže da se nije mnogo umorio iako je odigrao čitavo drugo poluvreme bez pauze.

- Tu i tamo. Mislim da se vraćam sutra na trening da gađam neka slobodna bacanja i da vežbam kako bih smanjio izgubljene lopte. Sezona nije još gotova, vraćamo se na trening da vidimo gde može šta da se popravi. Videćemo šta će biti na kraju - kaže Odžo.

Upitan zbog čega je izgledao nervozno, Odžo je odgovorio kontra-pitanjem.

- Nervozan? Kako možete da kažete nekom da je nervozan? Nisam to primetio jer sam bio fokusiran na utakmicu i mogu da kažem jesam li izgledao tako. Nama trener uvek priča da moramo da igramo svih 40 minuta. Ne dobijate utakmicu u prvoj ili drugoj četvrtini. To su momci uradili - objašnjava Odžo.

Mesta za napredak svakako ima još mnogo, svestan je toga i stameni sidraš iz reketa, ali i stručni štab srpskog šampiona.

- Prvo ta slobodna bacanja, a kao tim moramo da pojačamo komunikaciju u odbranu, ali siguran sam da će se trener pozabaviti time - kaže Odžo koji je kratko prokomentarisao i činjenicu da će polufinale verovatno biti sa Partizanom.

- Videćemo šta će biti, dve bitne utakmice su pred nama i videćemo koliko daleko možemo da idemo - ponovio je centar Zvezde.

VIDEO - Poslednjih 10 sekundi večitog derbija

(MLJ)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA