Crveni alarm u reprezentaciji Srbije: Mobilisan još jedan evroligaški Orao za meč odluke!

 
 ≫ 
  • 10

Duel Srbije i Izraela odlučiće ko će kao 3. iz naše grupe u Kinu

Poraz od Estonije 71:70, u FIBA kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kinu upalio je "crveni alarm" u stručnom štabu Srbije, pa bi tako posle Nikole Milutinova iz Olimpijakosa u redove Srbije trebalo da stignu Vladimir Lučić, kao i Vasilije Micić.

Samo jedna "meč lopta" koju Srbija ima ne bi smela da se ispusti jer bi mogla da ima dalekosežne posledice po košarku u našoj zemlji. Baš zato, kako trojka Estonije na 10 sekundi pre kraja i promašeno slobodno bacanje za produžetak Jelovca ne bismo spominjali narednih nekoliko godina, odlučeno je da Srbija u najjačem mogućem sastavu, u odnosu na okolnosti, nastupi u odlučujućem meču.

Ono što je sigurno, čelni ljudi iz Saveza obezbedili su dolazak Nikole Milutinova, a ukoliko se pojave i Lučić i Micić, šanse za pobedu, svakako bi se povećale. Problem je u tome što bi jedan od najboljih plejmejkera Evrolige, Vasa Micić, mogao da nastupi, samo ako dobije dozvolu kluba.

Ako Srbija pobedi selekciju Izraela, naći će se među ekipama koje će se od 31. avgusta do 15. septembra boriti za svetsku titulu u Kini.

Standings provided by Sofascore LiveScore

VIDEO: Kapiten Miloš Teodosić najavio pohod na pobedu i plasman na Mundobasket

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obradovic

    22. februar 2019 | 18:19

    Sta je sa zeljkom obradovicem? Sto on ne pusti kalinica i gudurica? Kad micic iz turske moze mogli bi i oni.Fener u evroligi stoji na vrhu i obezbedijo je plejof. zna li neko sto se oni ne spominju? Dali su povredjeni? Koliko bi samo kalina znacijo za odbranu..

  • Miki011

    22. februar 2019 | 17:53

    Plašim se....da nije dovoljno!!!

  • Zuga

    22. februar 2019 | 18:05

    Nekada su nasi igraci dobijali dozvole za nastup u reprezentaciji. A sad Dordevicu i KSS razmislite. Svojevremeno svi nasi treneri koji su vrhunski treneri imali savetnike. KSS razmislite dok nije kasno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA