Trener mi veruje, saigrači mi veruju: Jokić u Denveru fokusiran na pobede! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 3

Srpski košarkaš igra sezonu iz snova u Nagetsima

Denver je u noći između srede i četvrtkapobedio Nju Orleans Pelikanse na gostovanju rezultatom 105:99, a blistavu partiju i tripl - dabl postigao je srpski internacinalac Nikola Jokića.

Srpski centar je  u trijumfu učestvovao sa 20 poena (9/16 iz igre), 13 skokova i 10 asistencija. Za njega je to osmi tripl-dabl ove sezone, a šesti na poslednjih 15 mečeva!

Posle rekordene 35 pobede u poslednjih 50 mečeva, najbolji igrač tima Jokić na svoj način je prokomentarisao.

- Morali smo ozbiljno da shvatimo utakmicu. Jeste da je njima nedostajalo mnogo igrača, ali igraju čvrsto i bili su spremni da odigraju na svom maksimumu. Naša igra je bila spora u prvom poluvremenu, ali posle smo počeli da igramo košarku - rekao je mladi Somborac i dodao:

- Trener mi veruje, saigrači mi veruju, videli ste da mi tri puta spuštaju loptu… Kada je tako, onda ću da dam sve od sebe da poentiram. Imam samopouzdanja, čak sam i promašio nekoliko šuteva pre ta dva poslednja polaganja. Osećam se jako dobro sada.

 

Ono što je novinarima posebno privuklo pažnju jeste činjenica da Nagetsi ove sezone, osim dobrog napada, igraju i odličnu odbranu:

- Timovi koji su među pet najboljih u ligi to rade dobro. Recimo, vidite Oklahomu sa Vestbrukom i Džordžom, pogotovo sa Adamsom i Grentom, imaju duge ruke, mogu da krate uglove i da seku lopte. To je jedan tip truda koji može da pomogne da se dođe do pobede.

- Igramo dobro i kod kuće i na strani. Koncentrisani smo, nije tolika razlika… Svaka pobeda nam je važna - zaključio je Jokić.

VIDEO: Mačvan o Nikoli Jokiću i šansama da Srbija bude kompletna na Svetskom prvenstvu

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA