Grifin izblamirao gazdu Klipersa, pa im sa 44 poena pokazao koliko su pogrešili što su ga trejdovali (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Ne prašta lider Pistonsa tretman koji je doživeo prošle godine u ovo vreme, revanširao im se vrhunskom partijom

Košarkaš Detroita Blejk Grifin se vratio u Los Anđeles na meč sa Kliperisma prvi put od kada je prošlog januara trejdovan u zamenu za Tobajasa Herisa, Ejverija Bredlija i Bobana Marjanovića.

Bio je to šokantan razvoj situacije po dugogodišnjeg igrača Klipersa najviše zbog činjenice da je za trejd saznao sa tvitera nekog od medija, što ga je i te kako pogodilo, pa je imao motiva na pretek da im se revanšira na terenu, što je i učinio postigavši 44 poena u pobedi 109:104.

Briljirao je ekstra motivisani Grifin od starta utakmice, već u prvoj četvrtini stigao do dvocifrenog poenterskog učinka i vodio svoj tim koji je konstantno bio u prednosti.

"Zakuvalo" se, ipak, u pravoj "plej-of" završnici kada su Pistonsi ispustili sedam razlike, a domaći tim imao napad na 33 sekunde pre kraja, i to nakon što je Grifin promašio za tri, propustio da reši meč na 107:104.

Međutim, kiksnuo je i do tada raspoloženi Lu Vilijams (22p), Bouven mu je "ukrao" loptu, a onda dovršio posao za Detroit sa linije penala.

Povratak Grifina na mesto gde je proveo devet godina svoje karijere bio je poseban i za publiku koja ga je dočekala aplauzom pošto je izašao na zagrevanje.

Pogledajte najemotivniji trenutak meča u "Stejpls Centru".

I gazda Klipersa Stiv Balmer je želeo da pruži ruku dobrodošlice Grifinu, ali ovaj nije bio nimalo raspoložen da mu izađe u susret.

Ova situacija dogodila se pred kraj šuterske seanse gostiju, Grifin je ubrzao ka svlačionici čim je video da mu Balmer prilazi sa pruženom rukom, dozivajući ga "Blejk, Blejk".

Očigledno je da Grifin ne može da oprosti trejd za koji nije bio spreman.

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA