Mornar se žalio posle poraza od Partizana: Dokazaćemo da smo oštećeni!

 
 ≫ 
  • 17

Burno je bilo u "Pioniru"

KK Mornar uputio je zvaničnu žalbu ABA ligi odmah posle poraza od Partizana u "Pioniru", jer smatraju da je napravljen propust prilikom merenja vremena u triler završnici gde su desetinke sekundi odlučivale.

Partizan je pobedio poenima "iz odbojke" Džoka Lendejla, nakon što je sviran prekršaj na Renfrou manje od sekunde pre kraja, a Amerikanac pogodio jedno od dva bacanja, za egal na semaforu (73:73).

Predstavnik Barana je neposredno posle konferencije Mihajla Pavićevića, obavestio novinare da je uložena žalba na merenje vremena u poslednjim sekundama.

- Dali smo zvaničnu primedbu na 1,9 sekundi za poslednji napad Partizana, smatramo da je ostalo ispod sekunde posle koša Volera i to će se dokazati. Kažem ovo samo da bih dopunio izjavu našeg trenera - prenosi Mondo reči Mornarovog predstavnika.

Pavićević u obraćanju novinarima nije imao primedbe na arbitražu, tačnije nije želeo da komentariše sudijske odluke.

- Nikad ne komentarišem suđenje, nemam razloga za to. Uvek gledam na to šta smo mi mogli da uradimo. Na tri minuta pre kraja smo imali sedam poena prednosti i napad. Onda smo napravili dve katastrofalne greške u odbrani. Jedan igrač koji je mogao da pogodi bio je Renfro, dali smo mu dva otvorena šuta za tri. Na kraju, videli ste. To je ono što košarku čini uzbudljivom. Rekao sam igračima na tajm-autu na 1.9 sekundi pre kraja da se ne raduju dok se meč ne završi. Suđen je faul. Posle tog promašenog penala je usledila nova greška, dozvolili smo Lendejlu da iz skoka poentira - rekao je trener Mornara.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević: Spremali smo se za ovu utakmicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    5. januar 2019 | 21:37

    Људи, џаба се жалите. Па њима и у фудбалу време се не мери. Утакмице трају по 100 мин.

  • Lazar

    5. januar 2019 | 21:59

    Bolje da se ne zale, ovi ce da napuste onda i Aba ligu ahahhah.

  • Brk

    5. januar 2019 | 21:40

    Pre svega pozdrav za sve pantere sto prate institucija a posle toga pitanje za mornar, sto prvo ne pitate vaseg igraca da li je napravio faul nogom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA