Hrvat ponizio Grčku NBA zver, ovaj mu zapretio batinama: Sledeći put dobiće po m***ma (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 1

Neočekivano, dobili smo novi žestok rivalitet igrača u NBA

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja našao se u centru pažnje NBA javnosti pošto je nesportskim potezom ponizio zvezdu Baksa Janisa Adetokumba. 

Hezonja je u jednoj kontri, pošto je izremplovao Midltona, autoritativno zakucao pre nego što mu je Grk naišao s leđa u pokušaju da ga izblokira. Izgubio je ravnotežu Janis tom prilikom i pao, a Hrvat, u povratku, prekoračio preko njega, uz pogled koji je govorio "gde  si pošao?".

Podsetila je ova scena na onu legendarnu iz finala plej-ofa 2001. godine, kada je Alan Ajverson, nakon poena, na isti način zakoračio preko Tajrona Lua.

Naravno, američki mediji su odmah pojurili Janisa za komentar, a dobili su ono što su hteli - najavu osvete!

- O da, sledeći put ću ga udariti pesnicom u m..a. Zaista to mislim - rekao je Adetokumbo, koji je imao 33 poena i 19 skokova u dramatičnom porazu od Niksa 136:134 u produžetku.

Inače, Janis je nedugo posle Hezonjine prozivke već uzvratio onako kako on najbolje ume - brutalnim zakucavanjem pored hrvatskog igrača, koji se nije usudio ni da pokuša da izblokira Grka.

I Hezonja je imao šta da kaže o duelu sa ubojitim Grkom.

- Iskreno, ako se plašite, ovo nije za vas. Ne želim da zvuči kao da ne poštujem nekoga, ali ovo nije mesto za vas ako se plašite - rekao je Hrvat.

Naredni meč Niksi i Baksi igraju 25. decembra, takođe u Njujorku.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović izuzetno oprezan pred Bajern, pozvao navijače na gostoprimstvo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA