≫ 

Divac je usvojio pre 19 godina, sada je Petra objavila status u koji staje sva ljubav deteta prema roditeljima! (FOTO)

Petra Divac se ne eksponira previše, voli da vreme provodi sa porodicom i piše svoj blog

  • 8

Ćerka Vlade Divca, Petra objavila je emotivni status kojim je obeležila Dan zahvalnosti i kojim je raznežila mnoge koji je poznaje i prate na društvenim mrežama. 

Usvojena ćerka slavnog košarkaša, koja živi na relaciji Srbija - Amerika objavila je fotografiju svoje porodice koju je pratio emotivni komentar.

- Zauvek zahvalna zbog mogućnosti da svet doživim sa ovim ljudima. Zauvek zahvalna i ponosna što ih zovem svojom porodicom. Srećan Dan zahvalnosti - napisla je Petra.

Nedavno je i Snežana Divac otkrila kako je Petra saznala da je usvojena.

- Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dete pa se plašiš da ga nećeš voleti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Ptala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: 'Zato što te ja nisam rodila'. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja - rekla je Snežana.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak

    25. novembar 2018 | 16:50

    Bravo za Divce uvek bili plemeniti i to stalno dokazuju , Petra ti imas stvarno srece u nesreci postuj i voli one koji su ti najvise dali pozdrav i bravo za sve.

  • bob

    25. novembar 2018 | 17:25

    Sta reci samo predivno humano

  • DARKO 100%

    25. novembar 2018 | 16:26

    Kako je zivot tezak i surov,MALA TI SI IPAK RODJENA POD SRETNOM ZVEZDOM!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA