Durent "prodao" Denveru Bodiroginu brutalnu fintu protiv Drim tima koju je "video" kada je imao 16 godina! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 5

Način na koji je Durent postigao koš neverovatno podseća na potez neponovljivog Srbina

Košarkaši Denvera savladali su aktuelnog šampiona NBA lige, ekipu Golden Stejta sa 100:98, a ono što je mnogim navijačima u Srbiji upalo u oči, pored sjajne partije Nikole Jokića, je potez Kevina Durenta. 

Popularni Durentula je "prodao" odličnu foru košarkašu Denvera Mejsonu Plamliju koja je asocirala na čuveni potez Dejana Bodiroge protiv Karmela Entonija u utakmici sa Amerikancima iz 2004. godine.

>>> Trojka, finta, pa dodavanje: Ovako je Nikola Jokić došao do tripl-dabla i ispisao NBA istoriju! (VIDEO)

Superstar Golden Stejta prednjom promenom izbacio je iz igre svog čuvara, i zatim, pored dvojice košarkaša, produžio korak u desno i postigao koš preko bloka.

Zanimljivo je to, da je Bodi Bond atraktivan potez izveo pre 14 godina u meču sa Sjedinjenim Američkim Državama u egzibicionoj utakmici u Beogradskoj areni kada je totalno poremetio i nadigrao Entonija i još dvojicu košarkaša u istom napadu.

Ipak, način na koji je izbacio Karmela Entonija iz igre, retko ko može da ponovi na ovaj način, a isto važi i za Durenta koji je ovo mogao da vidi na TV-u, jer je tada imao 16 godina i nije mogao da se pored Vejda, Lebrona, Ajversona, Dankana i ostalih nađe na terenu. Ali, svakako ne zaostaje mnogo po atraktivnosti i košarkaškoj tehnici.

Da podsetimo, kapiten košarkaša Srbije i Crne Gore imao je niz atraktivnih poteza kojima je Drim tim i košarkaški svet ostavio bez teksta.

VIDEO: Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sash

    22. oktobar 2018 | 16:03

    Isto samo potpuno drugacije

  • SamoKazem

    22. oktobar 2018 | 16:21

    Uz svo postovanje Bodiroge i vas novinara. Ja sam za mojih 11 godina karijere ove tzv. Cik-cak korake radio na svakoj utakmici kad mi se ukaze prilika. A to me trener naucio. Inace stara skola. Poz!

  • BodiBog

    22. oktobar 2018 | 20:08

    Obozavam Bodirogu al ovo sto obojica rade je obican Cross Over (Ankle Breaker), dribling koji se koristi od osnivanja kosarkaskih liga i udruzenja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA