Teška povreda srpskog košarkaša, neće moći da igra u kvalifikacijama!

 
  • 2

Još jedan problem za našeg selektora

Momak koji ima tri medalje sa velikih takmičenja Svetsko prvenstvo, Olimpijske igre i Evropsko prvenstvo Foto: AP/Tanjug

Srpski reprezentativac Stefan Birčević neće moći da nastupi za našu selekciju u septembru zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena.

>>> Klipersi koče Teodosića i Bobija, Jokić odlučio da ne igra: Đorđević otkrio probleme pred bitne duele kvalifikacija!

Srbiju u narednom mesecu očekuju dve kvalifikaciona meča za plasman na Svetsko prvenstvo koje počinje sledeće godine, a već imamo dva igrača koja su otkazala nastup. Naš selektor Aleksandar Đorđević imaće još veću glavobolju da organizuje naš tim.

Ne bih odbio poziv za reprezentaciju ni za živu glavu! Pa meni je državni tim dao mnogo više nego ja njemu. Hteo sam i pored povrede zadnjih ukrštenih ligamenata kolena da pokušam da se spremim za okupljanje reprezentacije.

- Međutim, ne ide kako sam priželjkivao. Čitavo leto sam dolazio iz mojih Šopića u Beograd ne bi li oporavio koleno. Nadgledao je to i kondicioni trener državnog tima Mladen Mihailović, ali vreme oporavka ne može da se ubrza - izjavio je Birčević.

Birčević u duelu sa protivnikom Foto: Tanjug/AP

Međutim, naš krilni centar se nada da će moći da bude u našoj selekciji za vreme novembarskih kvalifikacionih mečeva.

Daće Bog da me Đorđević pozove za novembarski prozor. Verujem da ću biti spreman u oktobru za početak turske lige, dobro bi bilo da pre toga uhvatim i neki prijateljski meč - poručio je Birčević.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA