Olimpijakos izjednačio i produžio nadu za fajnal for! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Posle brejka Litvanaca u grčkoj prestonici, crveno-beli došli su do važne pobede

Posle poraza u prvom meču četvrfinalne serije Evrolige od ekipe Žalgirisa, košarkaši Olimpijakosa pobedili su u drugom meču 79:68 i izjednačili u seriji na 1-1

>>>Beograde, stižemo! Obradović, Kalinić i Gudurić na pobedu od fajnal fora (VIDEO)

Posle velike borbe i mnogo preokreta Grci su, bez povreženog srpskog centra Nikole Milutinova, uspeli da dođu do preko potrebne pobede koja ih ostavlja u igri za fajnal for u Beogradu.

Crveno-beli iz Pireja od samog početka krenuli su žestoko. Na poluvremenu su imali 9 poena razlike da bi posle pauze ekipa iz Litvanije zaigrala mnogo bolje i vratila meč u egal. Ipak, najzanimljivije dve ekipe ostavile su za kraj. Olimpijakos je ponovo poveo da bi na  Milaknis trojkom približio svoj tim na "samo"minus 8.

Potom je srpski plejmejker Vasilije Micić poenima dodatno smanjio prednost ali je Janis Papapetru prvo zakucao uz faul, da bi kasnije i trojkom stavi tačku na ovaj susret.

Najefikasniji igrač u pobedničkoj ekipi bio je Džamel Meklin sa 21 poenom, Vasilis Spanulis postigao je 17, uz četiri asistencije, dok je Papapetru meč završio sa devet poena i sedam skokova.

U poraženoj ekipi Brendon Dejvis imao je 20 poena, dok je Micić bio drugi strelac tima sa 13 koševa, uz četiri skoka i osam asistencija.

Da podsetimo, sledeći meč igra se u utorak, 24. aprila u Kaunasu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA