Sale Đorđević dobio otkaz u Bajernu! Menja ga Dejan Radonjić?

 
 ≫ 
  • 26

Srpski selektor platio ceh zbog eliminacije u polufinalu Evrokupa od Darušafake

Aleksandar Đorđević nije više trener Bajerna, preneli su u četvrtak pojedini nemački i domaći mediji, a nedugo kasnije i klub se zvaničnim saopštenjem oglasio i potvrdio vest.

>>> Sale Đorđević dugo nije dobio ovakav šamar: Šokantan poraz Bajerna u Evrokupu! (VIDEO)

Selektoru srpske reprezentacije stavlja se na teret odgovornost za eliminaciju od Darušafake u polufinalu Evrokupa u dve utakmice posle čega je, kao posledica evropskog kraha, usledio i težak poraz u derbiju domaćeg šampionata na svom terenu od Albe.

Upućeni košarkaški krugovi tvrde da je prvi kandidat da nasledi Đorđevića na klupi Bavaraca Dejan Radonjić!

Bivši trener Zvezde je bez posla od odlaska sa Malog Kalemegdana po završetku prethodne sezone.

Đorđević odlazi sa mesta trenera sa osvojenim peharom Kupa Nemačke, delovalo je da može ići do kraja i u Evrokupu, međutim usledio je šokantan poraz posle vođstva od 26 razlike u Istanbulu - to je bio momenat koji je preokrenuo situaciju u ekipi.

Foto: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

U revanšu, Vilbekin je sa 41 poenom "dokusurio" Bavarce i praktično otvorio vrata otkazu za našeg trenera.

Debakl protiv Albe samo je bila kap u već punoj čaši nezadovoljstva uprave kluba poslednjim rezultatima, zbog čega je ceh morao da plati Đorđević, iako u Bundesligi ima skor 23-2.

Uprkos eliminaciji iz Evrokupa, Bajern nije izgubio šanse da naredne sezone igra Evroligu, koju će izboriti samo ako osvoji titulu u Nemačkoj.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Op

    29. mart 2018 | 12:52

    Kidas cele godine,izgubis dve utakmice i odmah otkaz,Bayerna nigde nije ni bilo dok nije dosao Sale,slavili su ga kad su osvojili kup,i treba da ode,ali zbog sebe ne zbog njih kad ne znaju da cene nista

  • Grof

    29. mart 2018 | 12:53

    E sa Radonjom ima da se usrece i naosvajaju trofeja.

  • NekoKo

    29. mart 2018 | 12:21

    Moram biti grub, ali ovo je dobro za našu reprezentaciju. Inače Sale nekako kao trener redovno posustane na faktički poslednjem koraku. Dotle sve deluje savršeno i zaista mnoge stvari radi genijalno dobro. Mislim da mu kao treneru nedostaje malo drskosti i bezobrazluka prema igračima. Nisu Pešić i Obradović budale. Sale je zaista velika legenda i nekako kao čovek prosto zrači pozitivnom energijom. Takozvani HI faktor na najvišem nivou i igrači ga spontano izuzetno slušaju i poštuju. Ipak za titule i pobede u finalima trener očigledno mora da bude dosta oštriji prema igračima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA