Vučić zapušio usta Hrvatima: Sve se može, osim da Cedevita pobedi Zvezdu!

 
  • 47

Malo "peckanje" u važnoj poseti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u zvaničnoj dvodnevnuoj poseti Hrvatskoj, gde je imao opasku povodom košarkaške situacije u ABA ligi.

Njega je dočekala predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović uz najviše državne počasti.

Potom je Vučić stigao na hrvatsko-srpski forum u HGK i rekao da mu je drago što je Srbija u Zagreb poslala najjaču delegaciju svojih privrednika.

Napomenuo je važnost infrastrukture, a posebno pruge Beograd-Zagreb, ne samo za putnički, već i teretni promet, izrazivši želju da ta pruga bude najbolja na Balkanu.

- Smatram da je potrebno dalje ukidanje bilo kakvih barijera - rekao je Vučić, ističući da se na graničnom prelazu Batrovci čeka 5-6 sati. Zahvalio je Emilu Tedeskiju na sponzorstvu Štark arene u Beogradu, našalivši se "da će ipak teško biti moguće da Cedevita pobedi Zvezdu".

Inače, Tedeski je vlasnik KK Cedevita i Vučić je time aludirao na trenutnu situaciju na Jadranu, gde je zagrebački tim na tabeli iza Crvene zvezde i Budućnosti.

VIDEO - Pogledajte dobacivanje Aleksandru Vučiću tokom posete Zagrebu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA