Veliki Šaras otvorio dušu o Zvezdi i Delijama za litvanske medije: Šta, zapravo, ovaj tim čini posebnim? (VIDEO)

 
  • 23

Legenda evropske košarke ističe da se mnogi njegovi igrači nisu snašli u paklenom grotlu Pionira

Retko ko od protivničkih igrača ili trenera dobije aplauz u Pioniru, ali Zvezdina publika je prepoznala legendu i ispoštovala je maksimalno. Trener Žalgirisa, Šarunas Jasikevičijus dobio je ovacije navijača kada je ušao u halu i bio je prilično iznenađen toplom dobrodošlicom.

>>> TRI razloga za pobedu Zvezde! Ako ovako nastave dalje TOP 8 je siguran!

Međutim, kada je meč počeo, krenulo je bučno navijanje i podrška za Zvezdu. Pionir je proključao i u tom grotlu igrači Žalgirisa se nisu snašli, ali je i Jasikevičijus imao opravdanja za njih. Jasno mu je bilo da će biti tako i da će se mnogi njegovi mlađi igrači pogubiti u takvoj atmosferi.

- Nismo se bavili atmosferom i psihičkom snagom rivala. Nismo uradili mnogo toga o čemu smo razmišljali. U ovoj atmosferi, tim moraju da vode napadači, moraju da imaju loptu ovde i ona mora da se kreće. Danas to nije bio slučaj. Nismo imali hladnu glavu i bolja rešenja. Fizički smo se nosili, ali smo mentalno napravili mnogo grešaka...

- To je donekle i logično, jer morate da razumete da su se neki od igrača po prvi put su se susreli sa ovakvom atmosferom, to je ono što ovaj tim čini posebnim. Šta zapravo Zvezda ima - ove fenomenalne navijače - rekao je Jasikevičijus za litvanske medije.

Ukoliko neko razume litvanski jezik može da pogleda i njegovu izjavu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxa

    6. januar 2018 | 09:41

    Ma smesni smo totalno. Tim je smejurija. Ne znam cemu se nadamo. Uzas. Jadni smo i mali.

  • Dejan

    6. januar 2018 | 08:26

    Pionir nije grmeo ni 30% kao nekada...

  • HollyCo

    6. januar 2018 | 14:44

    Crveni IDEA manekeni, dodjite do muzeja da vidite kako izgleda pehar prvaka Evrope. Lepsi je od vaseg pehara osvajaca top9 faze. Naravno, znam da su skupe karte od Zeleznika do grada, ali sami ste se prodali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA