Đorđević i Bajern utišali krcatu Moraču

 
 ≫ 
  • 1

Ekipa iz Minhena upisala i četvrtu pobedu u evropskom takmičenju

U duelu dve neporažene ekipe u dosadašnjem delu Evrokupa, minhenski Bajern je nadigrao Budućnost rezultatom 76:60. Druga četvrtina koju je Bajern dobio sa 12 poena razlike ispostavila se kao ključna u utakmici.

Nihad Đedović i Devin Buker predvodili su ekipu Aleksandra Đorđevića, dok su u podgoričkom timu bolji od ostalih bili Kanađanin Kajl Lendri i Amerikanac Kajl Gibson.

Nošeni atmosferom u prepunoj "Morači", košarkaši Budućnosti su na početku meča pružili otpor favorizovanim gostima. Ipak, kako je utakmica odmicala Bajern je sve lakše dolazio do poena, dok se Budućnost mučila da pronađe pravo rešenje u napadu.

Iskustvo igrača iz Minhena je došlo do izražaja, a u drugoj deonici su bili nezaustavljivi za odbranu domaćih. Prednost koju je stekao, Bajern je rutinski održavao i povećavao.

Na krilima Bukera i Đedovića koji su postigli 15, odnosno 13 poena, uz pomoć Mačvana koji je dodao 11 i Cirbesa sa 10, Bajern je dobio tri četvrtine i upisao još jednu pobedu.

Plejmejker Srbije Stefan Jović se u finišu meča upisao u strelce sa linije za slobodna bacanja, a jednom poenu je dodao tri asistencije.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • titograd

    1. novembar 2017 | 21:48

    Veliki Sasa Djordjevic ! Cast nam je bilo ugostiti te i aplaudirati ti legendo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA