Lebronu se baš neće dopasti reči najvećeg NBA igrača ikada

 
 ≫ 
  • 4

Majkl Džordan ne misli da je lider Klivlenda najbolji u ligi

Večito pitanje sporta: ko je bolji igrač, fudbaler, košarkaš...?

Neočekivano, povela se rasprava u pravom trenutku u Sjedinjenim Američkim Državama, a besednik, ne može biti bolji: najveći košarkaš svih vremena, Majkl Džordan.

"Leteći" je u okviru promocije svog kampa "Flight School" bio na raspolaganju klincima, koji su, naravno, sa mnogo entuzijazma postavljali pitanja ikoni košarke.

Američki mediji naćulili su uši.

Jedno je posebno odjeknulo, zapravo odgovor na isto. Dečaci, među kojima se krije možda buduća NBA zvezda, pitali su Džordana da li bi "Kavaj Lenard mogao da poentira pored Kavaja Lenarda?", aludirajući na izuzetne defanzivne kvalitete najboljeg igrača Sparsa.

Džordan je na to rekao "pretpostavljam da ne", pa se nadovezao rečima da je "Kavaj u ovom trenutku najbolji igrač lige u oba pravca".

Ovo je prvi put da je veliki Džordan otkrio svog favorita- dakle, Kavaj, a ne, recimo, Lebron Džejms, što su mnogi očekivali da čuju od Džordana, međutim, i ovom prilikom stavio je Lebrona na drugo mesto ili treće mesto, kao i nedavno kada su ga pitali da uporedi Kobija Brajanta i zvezdu Klivlenda.

Takođe odgovarajući tada na pitanje dečaka, Džordan je kazao da daje prednost Brajantu jer ima više titula od Lebrona.

- Da li je Lebron bolji od Kobija? Ne. Postoji nešto u tome da je pet veći broj od tri... Kobi je osvojio pet titula, Lebron tri iako je igrao sedam finala ili tako nešto - rekao je nedavno bivši as Bulsa.

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA