Srbija dobila ''pojačanje'' na Eurobasketu!

 
  • 0

Srpski arbitri Aleksandar Glišić i Saša Maričić biće nova lica na najvećoj evropskoj košarkaškoj smotri, dok će instruktor suđenja biti Miodrag Ličina

Srbija je dobila čast da osim košarkaša i stručnog štaba, na predstojećem Eurobasketu ima još predstavnika!

Evrpsko prvenstvo Starog kontinenta se ove godine održava u četiri zemlje - Turskoj, Izraelu, Finskoj i Rumuniji, u periodu od 31. avgusta do 17. septembra, a tu će biti i srpski arbitri.

>>> Đorđevićeva vrhunska teorija o povezanosti košarke i karaktera Srba: Zbog ove činjenice smo rođeni za basket! (VIDEO)

Svaka grupa igra se u jednoj od ovih država, dok će se završnica igrati samo u Turskoj. Čast da predstavljaju Srbiju će pored izabranika Aleksandra Đorđevića imati i srpski arbitri, Aleksandar Glišić i Saša Maričić, pošto im je ukazana ta prilika kao novim licima na Eurobasketu, dok će instruktor suđenja biti Miodrag Ličina.

Srbija je tako dobila ''podmladak'' i u svetskom sudijskom kremu u košarci, pošto Ilija Belošević dugo godina deli pravdu na najvećim košarkaškim turnirima.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović nastavlja karijeru i nakon Pariza: Otkrila šta je značila misterizona poruka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA