Vasa je veličina, kroz šta je sve prošao! Saletu zadrhtao glas dok je pričao o Miciću (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 14

Selektor poručio da je plejmejker Orlova pokazao neverovatnu hrabrost

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je novinarima u Donguanu da je razgovarao sa Vasilijem Micićem, koji je doneo odluku da igra četvrtfinalni duel protiv Argentine, iako je u toku dana saznao da mu je preminula majka.

Ovo je bio još jedan pokazatelj veličine i hrabrosti Vasilija Micića i Srbija to nikada ne sme da mu zaboravi. Sam Micić je za saznanjem da mu je majka teško bolesna došao u Kinu, ali nije želeo da o tome bilo ko išta zna, niti da mu to bude neki alibi u slučaju lošijih partija.

A moglo je da se primeti da u nekoliko navrata nema potpuni fokus na teren, a sada je jasno i zbog čega je to bilo tako. Sada je uprkos najtežešoj situaciju u svom životu, doneo je najtežu odluku - ostaje u Kini da se bori za Srbiju!

Selektor Aleksandar Đorđević emotivnim rečima pričao je o Miciću.

Aleksandar Saša Đorđević, Vasilije Micić Vasilije Micić i Aleksandar Đorđević; Foto: Marko Jovanović

- Moje saučešće i ovako javno Vasi Miciću i njegovoj porodici, mi smo već pričali. Nije mu lako. Nije mu lako bilo sve ovo vreme, od početka priprema, sada prvi put o tome pričamo. On je momak koji je prolazio kroz jedan težak period i svaka mu čast za način na koji je odigrao pripreme i odlučio da sutra bude s nama i da odigra meč.

- Nije lako nikome, njemu je sigurno najteže, svi su uz njega, svi pokušavamo, a pogotovo njegovi saigrači, da mu daju podršku... Jednostavno stvar koja se desila... ne znam šta drugo da kažem, nije lako, njemu je jako teško - ostao je bez reči i sam selektor, koji je na kraju emotivno poručio da je Micić ovim postupkom pokazao neverovatnu hrabrost i veličinu.

- Ali Vasa je pokazao jednu veličinu i hrabrost i svaka mu čast. Izuzetno mu je teško, ali ostaje uz nas - poručio je Đorđević.

Pogledajte video izjave Saše Đorđevića o Miciću snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Izveštač Telegrafa iz Donguana, Dragutin Stojmenović)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nolee

    9. septembar 2019 | 14:28

    Vaso donesi joj zlato!!! Srbija je uz tebe i ona bi bila ponosna na tebe sto ostajes da se boris!!! VASO JUNACINO!!!

  • Душан Краишник

    9. septembar 2019 | 14:31

    Баш Свака Част . Да човјек одлучи да остане и да игра за Своју земљу,,, а да зна да може да види своју мајку последњи пут,,и опет понављам остане да игра за своју Земљу!!! Скидам ти капу Људино ,,,, знам како је остати без мајке ја сам са 4 године изгубио,,, Да ти Бог подари снаге да све ово издржиш и да за Своју Мајку и све бас освојите злато!!!!🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Srbija

    9. septembar 2019 | 14:57

    Zato nemoj nekog da cujem da bilo sta lose kaze o ovim momcima. Njima je najvise stalo,kao i odbojkasicama,vaterpolistima i teniserima. Da sam na mjestu Telegrafa zabranio bih takve komentare. Mozete komentarisati utakmicu,ali ne i igrace u negativnom smislu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA