Ljulj opisao šta je bilo ključno za preokret protiv Srbije posle 1. četvrtine!

 
  • 0

Španac ističe da je "zategnuta" odbrana dala rezultat, a onda je proradio i napad

Serhio Ljulj je u pobedi nad Srbijom od 81:69 postigao 9 poena, a svi su došli posle šuta za tri poena. Posle meča je na konferenciji za meč rekao da je je ključno bilo to što je njegov tim zaigrao agresivnije u odbrani i što je konstantno tokom meča držao visok nivo defanzive.

- Mislim da smo odigrali odlično, sjajnu odbranu, počeli smo dobro i sada su nam misli usmerene na Poljsku. Srbija ima sjajan tim sa veoma talentovanim igračima, znali smo da mogu da se vrate, ali smo mi smo ostali smireni i zadržali smo odbranu na visokom nivou, kontrolisali smo reket, iako su oni veoma visoka ekipa. Igrali smo dobro, srećni smo i sada treba da se osmorimo i spremimo za Poljsku.

Šta se dogodilo između prve i četvrte četvrtine, šta je bilo krucijalno?

- Mislim da smo razumeli da moramo da igramo dobru odbranu protiv veoma dobrog tima, posle smo se pokrenuli u ofanzivi, pogodili smo neke sjajne šuteve i zadržali smo svoj plan igre - poručio je Ljulj posle meča.

Podsetimo, Španija kao prvoplasirana sada u četvrtfinalu u utorak od 15.00 igra protiv Poljske, dok Srbija u utorak od 13 časova igra protiv Argentine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action. U pitanju je izjava Bogdanovia: Nikad poraz, samo lekcija!

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA