≫ 

Prvi poraz Srbije na Mundobasketu: Španci nam očitali lekciju i poslali nas na Argentince i Amere!

 ≫ 

Naš tim u četvrtfinalu igra protiv Argentine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nele
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rade

    09. septembar 2019 | 07:20

    Poraz u pravom trenutku, bolje nije moglo. A sada krećemo ponovo u napad, samo hrabro momci znate vi to. SRBIJA!

  • aco

    09. septembar 2019 | 00:03

    Sagledajte realno situaciju pa komentarisite.Od bekova samo se Bogdan izdvaja i sto se tice same bekovske linije Ameri da igraju sa 15-tom reprezentacijom jaci su,ali ne samo i oni pola potencijalnih protivnika...Puno nam fale Kalina,Nedovic,Milosavljevic,Teodosic.Sve je to lijepo imamo kvalitetne visoke igrace,ali bez beka nema rezultata.

  • Navijač

    09. septembar 2019 | 00:00

    Jako loš skauting našeg stručnog štaba, jako loša priprema igrača za ovaj meč. I što proističe iz toga, jako loša reakcija i prilagođavanje protivniku. Jokić mora da se nauči ili podseti kako da se ponaša u zonskog odbrani protivnika. Svi znamo da tamo gde on igra, te odbrane nema. Baca pasove preko reketa, koji se presecaju, čestim menjanjem taktike u odbrani, našim mlitavim blokovima, Španci su nas urnisali. Odbrana nam je tek bila haotična. Kao bez kompasa. Loše preuzimanje, loše čitanje njihovih akcija a o građenju posle šuta da ne pričamo. Španci imaju 1,5 centra a mi bar 4. Rasturili su nas dole. Ne pije vodu selektore da držiš Jokića na červorci stalno. Milutinov izginu sa Gasolom a ne znam dal sam jedan duel video Jokića ispod koša a pričamo o petici koja je u idealnoj petorci NBA. Očekivao sam u ovoj utakmici da će ga Đorđević gurati dole i dati mu više slobode u napadu. Postaje upadljivo kako Jokić ne uzima loptu da završi akciju. Totalno je bio nemoćan danas kad je dobijao loptu na 6m. Bjelica i Gudurić totalno van dešavanja. Malo je jedan Bogdan, koji je pored svih flastera i preuzimanja i batina odlično odigrao. Tek sa nižom petorkom počeli smo da ih stižemo. Taktički totalno ne pripremljena ekipa za ovaj meč. Da ne dužim, daleko kvalitetniju ekipu imamo, al velika pobeda Španaca na pripremi i vođenju meča. Skarioli kapa dole..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA