≫ 

Kako se ponašao Milutinov na treningu posle nervoze? Danilović ga grlio, Muta "bacao" fore (VIDEO)

Ponovo je sjajna atmosfera u taboru Orlova

  • 22

Košarkaši Srbije spremaju se za meč sa Špancima (nedelja, 14.30), a Aleksandar Đorđević potrudio se da sve bude "pod konac".

Bio je nervozan Milutinov zbog slabije sinhronizacije na terenu sa saigračima tokom meča sa Portorikom, tražio je izmenu u jednom trenutku, ali su ga saigrači i selektor brzo vratili u kolosek.

- Nije odigrao prvo poluvreme, pa je u drugom osetio zamor. Posle se vratio, sve je ok. Naravno da lopta mora više da ide ka njemu, ne samo ka njemu. Svako mora da pronađe šutersku formu, ali visoki igrači su naša prednost. Pogotovo Nikola, koji se trudi u odbrani, odlično gradi koš. Nije zbog sebičnosti, to ne postoji u ovoj ekipi. Radi se o čitanju situacija tokom igre - objasnio je situaciju selektor Aleksandar Đorđević, a dan posle meča, bilo je jasno da je sve u redu.

Miroslav Nikolić je u svom stilu popravio raspoloženje našem centru, sa kojim je očinski popričao i predsednik KSS Predrag Danilović.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Od spec. izveštača Telegrafa iz Vuhana - Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    7. septembar 2019 | 13:55

    a sta glumi ovaj lik..sine treba da ti je cast za zemlju koji igras i gde si sada ....ako ti se nesvidja kupi prnje i kuci....

  • Lud zbunjen

    7. septembar 2019 | 13:54

    Naljutio se jer mu ne dodaju loptu?! Šta on misli da je, neka zvezda? I ja bi popričao s njim da sam u stručnom štabu, vrlo kratko, ili ćeš da radiš šta ti se kaže ili letiš.

  • Vlada grobar

    7. septembar 2019 | 14:44

    Ne gledam ja to tako kao vecina iz licnog iskustva igrac koji dobije manju minutazu a gladan je svega on trazi gori i zeli da sto vise napada ide preko njega pa je cest slucaj da izgori pa kaze i sto mozda ne misli ali svaki igrac ima bitnu ulogu samo ako je pravi. Nemam sumnju u strucni stab da ce sve popeglati. To su i dobre stvari pozitivne za tim jer se vidi da mu je stalo cim se ljuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA