Orlovi bez treninga napadaju Portoriko: Telegraf u hotelu srpskih košarkaša u Vuhanu (VIDEO)

 
  • 3

Košarkaši Srbije u petak igraju sa Portorikom (10.30) važan meč za četvrfinale Mundobasketa

Košarkaši Srbije doputovali su u Vuhan rano ujutru odmah posle meča sa Italijom koji su dobili 92:77, čime su overili prvo mesto u grupi i prvi duel u novoj grupi sa Portorikom u petak (10.30 RTS).

Prvobitno je bio zakazan trening ekipe u 19 sati po lokalnom vremenu, ali je promenjen za 16.30, pa je Đorđević odlučio da zbog opterećenja igrača uopšte ne rade trening čak ni na dan utakmice u petak.

Kako nam je preneo ekipa se oseća dobro, i na ovom meču protiv Portorika, ako prilike dozvole pokušaće da rastereti neke igrače. Zanimljivo je da je stručni štab poslao autobusom u Vuhan čak tonu i 180 kilograma stvari koje su potrebne reprezentaciji (medicinska sredstva, garniture dresova za trening, za utakmicu, stvari igrača, zavoji, sredstav za oporavak i rehabilitaciju).

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Igrači su doputovali avionom samo sa ličnim prtljagom.. Posle treninga oporavka istezanja dobili su slobodno veče, a selektor je imao brifing sa novinarima.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

Vuhan je jedan od većih gradova Kine sa 11, 5 miliona stanovnika i površinom od 6,500 kvadratnih metara, koliko ima i Šangaj, ali ima duplo manje ljudi.

Nije se lako snaći u ovolikom gradu koji je veličine Vojvodine. Ipak, igračima je hala blizu na 15 minuta, dok je novinarima od hotela oko 30 kilometara.

Ipak, ovde se ostaje samo tri dana i igraju se dve utakmice. Prva se Portorikom, ključna sa četvrtfinale, jer pobedom ćemo definitivno obezbediti mesto među osam ekipa. Znamo ih još od 2016. sa predolimpijskog turnira u Beogradu gde smo ubedljivo slavili. Nemaju neku visinu, ali su snažni i borbeni, ali s obzirom na igre naše reprezentacije, očekujemo pobedu, jer smo dominantni.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA