Trener Crne Gore napravio haos zbog krađe u Kini: Mala smo zemlja, ali morate nas poštovati (VIDEO)

 
  • 24

Zvezdan Mitrović besan zbog poraza od Novog Zelanda, okrivio sudije da su ukrale pobedu njegovom timu

Selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović nije se ustezao da kaže ono što misli nakon poraza od Novog Zelanda od 93:83 u drugom kolu grupe F Mundobasketa.

On je isključen neposredno pred poluvreme, kada je zaradio drugu tehničku grešku.

Posle meča bio je oštar u kritici sudija na konferenciji za medije.

- Teško je komentarisati košarku danas. Gledao sam na TV-u drugo poluvreme i video sa strane sve što se dešavalo - katastrofa. Mi smo izgubili utakmicu, mi snosimo posledice, ali nadam se da će neko snositi posledice i za ovakvo suđenje - rekao je Mitrović, koji smatra da Crna Gora zaslužuje više poštovanja, iako je mala zemlja.

- Momci se osećaju kao da im je neko ukrao pobedu, a ne da su izgubili. Mi smo mala zemlja, prvi smo put ovde, ali zaslužujemo poštovanje, makar malo poštovanja. Gledao sam mirno drugo poluvreme - dobili smo četiri tehničke greške, imali smo nesportske faulove - rekao je Mitrović, koji je pozvao novinare u hotel da pogledaju 15-16 situacija koje je izdvojio.

- Ako hoćete možete sa mnom u hotel da vidite 15-16 situacija na snimcima. Bila je dobra utakmica, prava utakmica, ali tri momka su je uništila. Sudije nisu znale šta da rade, gledaju snimke, ne znaju o čemu se radi. Čestitao sam mom kolegi na pobedi, Novi Zeland je igrao sjajno, ali trojica sudija su sve upropastila - zaključio je Mitrović.

Pogledajte video:

Crna Gora je sada u jako teškoj situaciji jer iz prva dva kola imaju dva poraza, a u poslednjem kolu grupe igraju protiv Brazila. Eventualnom prolasku dalje mogu da se nadaju samo u slučaju pobede nad Brazilom u poslednjem kolu, ali i da Novi Zeland doživi ubedljiv poraz od Grčke, kao i da Brazil ubedljivo izgubi od Grčke.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Video: Anhel Di Maria zaobišao novinare, pa oduševio mališane posle meča sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA