Jokićeva magija zasluženo među najlepšim potezima dana na Mundobasketu (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

Bilo je i "klač" šuteva

FIBA je izdvojila pet najlepših poteza prvog dana Mundobasketa u Kini, kada je naša reprezentacija pobedila Angolu, Španija je savladala Tunis, Portoriko je izašao na kraj sa, dok su Italijani razbili Filipince, a Argentinci Južnu Koreju.

Na petom mestu se našao alej-up Serhija Ljulja i Vilija Ernangomeza u duelu Španije i Tunisa. Fakundo Kampaco je na četvrtom mestu "nagradio" Gabrijela Deka trojkom i tako upotpunio saigračevo savršeno dodavanje iza leđa.

Treće mesto zauzeli su Bogdanović, Jokić i Marjanović. Bogdan je poslao na obod reketa pas kroz sredinu za Jokića, a ovaj je maestralno iz dodira spustio loptu za Bobija koji je iz momenta zakucao.

Drugo mesto pripalo je Marku Belineliju iz Italije. Krilo San Antonio Sparsa je izveo fintu šuta trojke, a onda je krenuo u prodor do obruča i "cirkuskim" šutem pogodio koš.

Potez dana pripao je Mohiki iz Portorika, kada je pri rezultatu 81:81 sa poludistance uspeo da se podigne preko bloka i pogodi od table za pobedu i preokrene.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Video: Žena plače posle stravičnog pada košarkaša Cedevita Olimpije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA